Orbán: Mostantól szankciós benzinárak vannak érvényben egész Európában

2022. december 7. 11:10
A miniszterelnök a szerdai kormányülésről jelentkezett be.

Orbán Viktor Facebook-oldalán jelentkezett be a szerdai kormányülésről, posztjához a miniszterelnök azt írta, bekövetkezett az, amitől tartottak, ugyanis hatályba léptek a brüsszeli kőolajszankciók.

Hernádi Zsolt: A szankciók miatt kellett kivezetni az ársapkát

 

Mostantól szankciós benzinárak vannak érvényben egész Európában. Magyarországon az ebből keletkező extraprofitot elvonjuk és a rezsivédelmi alapba irányítjuk”

– közölte a miniszterelnök.

Bődületes kockázatot vállal Európa - Hernádi Zsolt a Mandinernek

Nyitókép: Facebook

Összesen 117 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Orbán! Ne sunyíts! Tiszteld meg a választókat azzal, hogy személyesen állsz a képernyő, a mikrofon elé, s ne a bunkó Gulyást told magad előtt. Magyarázd el végre a magyar-orosz energetikai megállapodást is, az valójában milyen előnyöket biztosít az országnak - ár, mennyiség, stb - , s azt magyarázd el, hogy miért nem államosították már a MOL-t, miért nem veszed be a kormányba Szanyit államosításokért felelős miniszterként?
S arra is adj választ, hogy a sapka eltörlése után, a sok hadova ellenére egyből ott az üzemanyag a kutakon, varázsütésre. Működik az olajfinomító, az import, szóval minden, csak legyen drágább. S azt is jelentsd be, hogy milyen intézkedéseket tesztek rövid határidőn belül a mostani emelés miatt bedőlő kisvállalkozások, cégek megmentésére, a küszöbön álló tömeges nyomor kivédésére. beleértve, hogy lemondotok fizetések feléről a szegények javára, még úgy sem fogtok éhezni. jelents be azt is, hogy eldöntött kérdés, a nyomorgó magyarok helyett, nem fogod a náci ukránokat támogatni, nem veszel fel közös hitelt, de kétoldalúan sem adsz a magyarok kárára egyetlen fillért sem az ukránoknak. Várjuk, hogy a képernyő, a mikrofonok előtt mikor adsz ezekre választ. Még kér a nép......

Tobzódnak a ballibek, előmásztak az április 3-i lyukból, LOL.

Ennyi.
Népszava is megírta (ahogy kb. mindennap, 12+ éve), hogy "Orbánnak mennie kell". Nagyon kemények, na.

"Ha mi kilépünk akkor azonnal olyan szankciók alá esünk amik a múlt századba silányítják országunkat. "

Ha nem lépünk ki, az opció ugyanaz. Azzal a különbséggel, hogy a szuverenitásunkat is elveszítjük. Az emberek még mindig azt hiszik, hogy egy prosperáló államok szövetségéhez tartozunk. Már most kezdi az EU elveszíteni gazdasági jelentőségét a világban. Az EU már nem tudja megteremteni lakosainak a jólétet. A jelenlegi szintet is csak az eladósodottság növelése árán tudja egy idejig-óráig tartani. 5-6 év, és Marokkóban, Algériában nagyob lesz az általános jólét mint az EU-ban. Kezdődött már a Covid-dal, az Ukrajnai háború csak gyorsítja a tempót.

Fidesz-fanok magyarázkodjatok!

Rezsiharc, családvédelem, kanyarbanelőzünk, válságállómagyargazdaság
kontra 12 ft-os paksi áram és 61 dolláros kőolaj.

Munkaverseny indul!
Hajrá, hajrá, hajrá!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés