Ukrán képviselő: A Nagy-Magyarországról álmodozók akkorát kaphatnak a pofájukra, hogy az Urál mögött kötnek ki

2022. november 26. 14:23

Viktor Baloga szerint „Nagy-Magyarország összes szimbólumával és szellemiségével végképp le kell számolni”.

2022. november 26. 14:23
null

Viktor Baloga, a híresen magyarellenes ukrán politikus ismét szintet lépett, most kőkeményen fenyeget, „apró korcsoknak” és fasisztáknak bélyegezte a magyarokat. Az ukrán politikus a legutóbb azzal verte ki a biztosítékot, hogy a munkácsi turul ledöntése kapcsán még a magyarok tiltakozását is kikérte magának és közölte, hogy

A mostani esetben Toroczkai László lengyel határról való megszólalása és Orbán Viktor Nagy-Magyarországot ábrázoló szurkolói sálja késztette megszólalásra az ukrán politikust. Nyilvános közösségi oldalán a magyarokat apró korcsoknak titulálta, akik valamilyen kerítés mögül ugatnak, a szerinte Nagy-Magyarországról ezzel ukrán területek megszállásáról álmodozó magyar politikusoknak pedig azt üzeni, „akkorát kaphatnak a pofájukra, hogy az Urál mögött kötnek ki”. Orbán Viktor szurkolói sálja végképp elszabadította Viktor Baloga fantáziáját és kijelentette, hogy „Magyarország összes emlékét ki kell törölni Kárpátaljáról”.

Baloga leszámolna mindennel ami magyar 

„Egyértelmű, hogy a magyar fasiszták nem kapták meg a magukét a második világháború alatt, ha azt hiszik, hogy más országok területeinek elfoglalásával hatalmas állammá válhatnak. Mindenesetre jó, hogy felfedte a térképet, így könnyebb lesz nekünk, ukránoknak

Emlékezetes: Baloga már korábban is óriási port kavaró, botrányos, magyarellenes politikai nyilatkozatiról volt híres. Az Egységes Közép vezetője konkrétan olyan javaslatokat tett, hogy Kárpátalján vásárolják fel a magyarok ingatlanait és betelepítésekkel oldják meg a „magyar ügyet”.

Orbán Viktornak is üzent az ukrán képviselő 

Az ukrán politikus leszögezte: „Az ukránok nem ijedtek meg az orosz hordától és biztosan nem ijednek meg valami apró korcsoktól, akik ugatnak a kerítés mögül”. Ezt követően a magyar miniszterelnököt is megfenyegette: „Orbán Viktornak jól fog még jönni a sál, ha végképp megőrül és úgy dönt, hogy elfoglalja Ukrajna egy részét, lesz majd mivel törölgesse a pofáját”.

 

Brüsszel nem tűri az ellenvéleményt, önkényuralmi módszereket alkalmaz – itt a REAKCIÓ GFG-vel!
Háború, katari foci vb és amerikai kampányfinanszírozás a baloldalnak. Heti hírmagyarázat és világmegfejtés, ezúttal G. Fodor Gáborral, Szilvay Gergellyel és Kacsoh Dániellel.

 

Háború, katari foci vb és amerikai kampányfinanszírozás a baloldalnak. Heti hírmagyarázat és világmegfejtés, ezúttal és .  

Nyitókép: SERGEI SUPINSKY / AFP

Kapcsolódó cikkek

Összesen 408 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Xatkák
2022. november 29. 16:59
Rohadt kis bélféreg.Nyüszítenél a pincémben.A szemgolyódat kihugyoznám a helyéről.Remélem ledarálják a szaros kis porfészkedet, és mi meg visszakapjuk, ami megillet.Sorvadék.
MyOp
2022. november 28. 14:35
Kemény a csávó. Golyóálló?
Gordon.
2022. november 28. 10:35
Ilyen megveszekedett "nemzeti" politikusok mindíg, mindenhol akadnak. Román, szlovák, és nem utolsó sorban magyar... Amíg van rá valamelyes közönség, addig ezek újratermelődnek. Így teremtenek maguknak politikai platformot és helyet (és jó pénzt maguknak) parlamentekben és más helyeken. A populizmus és demagógia eszenciája. Nincs benne semmi új, vagy meglepő. De valójában csak a bolha köhög. Vezető, meghatározó szerephez nem jutnak, mint ahogy a MIÉP, a Jobbik, a vármegyések, a Slota féle alakok és hasonlók Európa szerte sem jutottak. Kárt persze okoznak rendesen. Amúgy a jelen helyzetben érdemes arra gondolni, hogy az ott zajló háborút illető vélemény és állásfoglalás nem rokonszenv kérdése - bár nyilvánvalóan nehéz ettől eltekinteni. Fegyveres, területfoglaló nyomulás Európában, mások feletti dominancia törekvésekkel fűszerezve - ez a megítélés alapja. Ez a lényeg, azzal együtt, hogy a "hivatalos" ukrán vonal tényleg nem kelt osztatlan rokonszenvet. De hát közben ők véreznek...
Dagó
2022. november 27. 22:01
Baloga! Jelenleg úgy áll a helyzet, hogy ti álmodoztok Nagy-Ukrajnáról, s ti mint álmodozók akkorát kaptatok a pofátokra, hogy az Dnyeper partján kötöttetek ki. Oda országotok 1/3-a. Ezen agyalj, hogy szerzed vissza Putyintól! Magyarországot felejtsd el. A Turul átka szálljon rád és családodra!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik