Tóth Gabi: Böjte atya áldása és ölelése erőt adott, és megerősítette a hitemet

2022. szeptember 25. 09:43

Közös képet készített a szerzetessel az énekesnő.

2022. szeptember 25. 09:43
null

Tóth Gabi legutóbb pár napja került be a hírekbe, amikor tapolcai koncertjének lemondására kényszerült,  mivel rövid időre kórházba került. Az énekesnő később biztosította rajongóit, hogy jobban van, és hogy a szombati, Szegedre tervezett koncertje nem marad el.

Úgy tűnik, nem is fog elmaradni, sőt, az énekesnőnek Böjte Csabával is volt alkalma találkoznia a Tisza-parti városban.

A szegedi koncert előtt Böjte atya áldása és ölelése erőt adott, és megerősítette a hitemet. A hitemet abban, hogy a szeretet legyőzi a gyűlöletet. Tízezer ember a Dóm téren. A hit ereje, köszönjük Szeged!” – írta Tóth Gabi az Instagramon a ferences szerzetessel való közös kép mellé.

Nyitókép: Földházi Árpád 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. szeptember 26. 09:09
A Böjte atya élete sem egyszerű..
Atti878
2022. szeptember 26. 04:31
Gabi ! Szeretni jöttél... Szeretünk mi is ! Ne add fel soha !
Bicsike
2022. szeptember 25. 22:12
Tapolcai feltöltött szájú csöcsrokker. Nagyon ellenszenves ez a picsa. Az a fejhallgató is odanőtt a fejére bazdmeg. Csak köpni tudok egyet. Amúgy meg döntse már el számára mi a hit meg a kereszténység. Mert a szilikoncsöcsszájsegg kurvára nem illik bele abba, hogy ő mekkora hithű keresztény. Annyira lerí a jelenlegi Tóth Gabi jelenségről, hogy rohadt álszent felszínes az egész.
Sulammit
2022. szeptember 25. 19:35
Csaba testvér Jézus szeretetével lát téged. Jézus irgalmával lát téged.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik