Magyarul szólt be Soros Györgynek az amerikai műsorvezető (VIDEÓ)

2022. augusztus 17. 12:08
„Gyere ide Los Angelesbe és mondjad el ezt azoknak a családoknak, akik elvesztették fiaikat, lányaikat, apjukat, anyjukat!” – hangzott el a Fox News-on.

Steve Hilton a Fox News műsorvezetője magyarul szólt be Soros Györgynek a csatorna Next Revolution című műsorában – vette észre a hirado.hu. ott kezdődött a történet, hogy a milliárdos országszerte komoly összegekkel támogatja a liberális nézeteket valló és az elkövetők minél gyorsabb szabadon bocsátását a zászlajukra tűző ügyészek megválasztását. 

A magyar származású Steve Hilton azután foglalkozott a témával, hogy a közelmúltban Soros György egy a Wall Street Journalban megjelent cikkben írt arról, hogy miért támogatja az általa egyszerűen csak „reformernek” nevezett ügyészeket.

Ahelyett, hogy cikkeket írogatnál a milliárdos erődöd biztonságából, figyelj oda arra, amit magyarként mondok egy másik magyarnak”

– fogalmazott a Fox News műsorvezetője, majd magyarul folytatta: „Gyere ide Los Angelesbe és mondjad el ezt azoknak a családoknak, akik elvesztették fiaikat, lányaikat, apjukat, anyjukat!”.

A műsor vonatkozó részét 1:03-tól nézheti vissza:

Nyitókép: Herbert Neubauer / APA / AFP

Összesen 206 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Dajcstomi egy kétlábon járó spermabank - erre gondoltál?

Soros magyarul fosztotta ki a magyar zsidókat. Ő itt született és 90 felett azt és az idő múlásával csak azt a nyelvet beszéled majd te is, amit kicsi gyerekként beszéltél. Soros fog tudni mygyarul a haláláig. A tévés viszont nem. De hát mit tudtok ti a világról!

Megint bántják a szegény vén filantróp bácsikát.

Akinek se terve, se hálózata, se befolyása nincs.

Nem nem, nincs hálózat. Csak egy kedves öreg bácsi, aki szeret jótékonykodni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés