Gréczy elmagyarázta, hogy Gyurcsány semmiért sem hibás és már nagyon készülnek

2022. augusztus 6. 18:11
Gréczy Zsolt a közösségi oldalán hosszú pontokba szedte, miért nem hibás a DK elnöke.

Gréczy Zsolt szombaton hosszú Facebook-bejegyzésben magyarázta, hogy nem Gyurcsány Ferenc volt az, aki Orbánt kétharmadhoz segítette. A DK politikusa úgy fogalmaz, elolvasta Vágó István posztját, aki egy hangfelvételt tett közzé, ahol Bolgár György ráhagyja egy hallgatóra, hogy Gyurcsány Ferenc miatt lett az első kétharmad.

„Az egész belesóhajtás a gyalázkodó mondatokba egyetértő, de akkor tegyük rendbe ezt is”

– jelentette ki és azzal folytatta, hogy az első kétharmad előtt a miniszterelnök Bajnai volt, az MSZP elnöke Lendvai Ildikó, a szocialisták miniszterelnök-jelöltje pedig Mesterházy Attila.

Gréczy felhozta, hogy egy évvel korábban Bajnai közölte, hogy egy évre vállalja a feladatot, ezzel máris bizonytalanná tette a Fideszen kívüli világ helyzetét a választásra, nagy szívességet téve Orbánnak.

„Bajnai az utolsó parlamenti beszédében demokratának nevezte Orbánt, megnyitva ezzel a sorompót, hogy nyugodtan lehet rá szavazni erről az oldalról is”

– sorolta sérelmeit a DK-s politikus, aki hibáztatta a baloldal politológusait, akik azt nyilatkozták akkoriban, hogy „jó lenne az országnak a stabilitást jelentő orbáni kétharmad, megnyitva ezzel egy újabb sorompót, hogy nyugodtan lehet rá szavazni”.

Gréczy szerint Bajnai nem kampányolt az előző 8 év eredményeivel, őt csak a saját „válságkezelő szobra” érdekelte és belerúgott a volt miniszterelnökebe, hogy mikor pártot alapított, nem honorálták a választók a tevékenységét. 

Mesterházy és az MSZP nem kampányolt az előző 8 év eredményeivel, mert akkor Gyurcsány időszakát is méltatni kellett volna”

– fogalmazott a politikus, majd úgy folytatta, hogy amelyik koalíció (MSZP-SZDSZ) „nem csinál 8 év után eredménykampányt - pedig elsőként nyertek hatalomból választást - sőt, egymás püföli, felváltva szégyellve mindazt, amit az országért tettek, azt rútul elverik”.

Megvédte Gyurcsányt abban is, hogy Bajnai volt az, aki elvette a 13. havi nyugdíjat, hiszen ehhez a DK elnöke nem adta miniszterelnöki nevét. Felhánytorgatta, hogy nem lett volna 2010-ben kétharmad akkor sem, ha az MSZP és a liberálisok nem Gyurcsányt gyalázva keresték volna a jövőjüket.

„Az MSZP azóta minden választáson egyre rosszabb eredményt ért el, sosem heverte ki az Orbánt legyőző vezetője elárulását”

– jelentette ki. A DK készül – zárta bejegyzését a párt lassan állandóvá váló fordulatával Gréczy Zsolt. 

Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

Összesen 103 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

És a DK a legerősebb ellenzéki párt. Ez a szánalomhegy, a püffedt fejű alkoholista milliárdossal, meg ezzel a faszát mutogató tetűvel az élen. Ez az ellenzék krémje!

És csodálkoznak, hogy nem nyer az ellenzék!

Gréczy annyira leírta magát, hogy kénytelen nekifutásból kinyalni a DK-s főnöke seggét, mert senki más nem lenne hajlandó alkalmazni őt.

Sok minden nem illik már ide:-(

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés