A Momentum az EU-s pénzek hazahozatalához vezető lépésekre tesz javaslatokat

2022. június 22. 10:20

Fekete-Győr András
Facebook
Amíg az Orbán-kormány bürokraták átnevezésével tölti az idejét.

„Sem a főispánok, sem az alispánok, sem a várak, sem a vármegyék, sem a korona nélküli királyok, sem a középkorból visszasírt többi díszlet nem tudja betömni azt a 2500 milliárd forintos gigantikus lyukat, amit az EU-s pénzek befagyasztása ütött a magyar költségvetésen.

Amíg az Orbán-kormány bürokraták átnevezésével tölti az idejét, a Momentum az EU-s pénzek hazahozatalához vezető lépésekre tesz javaslatokat, úgy mint az Európai Ügyészséghez való csatlakozás, vagy a közbeszerzési rendszer átláthatóvá tétele.

A kormány 2000 milliárd forintot vesz ki a magyarok zsebéből az Orbán-csomag keretében, ahelyett, hogy hazahozna 2500 milliárd forintnyi uniós pénzt megélhetésre, oktatásra, egészségre. Ez lenne egy felelős kormány dolga egy gazdasági válságban, amit többek között saját elhibázott gazdaságpolitikája okozott.”

Nyitókép: Fekete-Győr András Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 52 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Eddig az ellenkezőjén dolgoztatok. Honnan jött a pofon a pálfordulásért?

Te, Fegyőr, sokkal egyszerűebb lenne Brüsszelben beismerni, eddig uszítotattok-hazudoztatok, pedig Magyarországon jogállam van, továbbá jelezni az ottani bürokratáknak, hogy ezt a magyarok demokratikus módon meg is erősítették! Máris itthon lenne a jogosan járó pénz!

Valószínű, hogy utalni fogják azt a pénzt, nem ülhetnek rajta tovább a brüsszelliták.
És akkor a nagy pofájú ellenzékünknek most azt kell eljátszania, hogy ő segített, hogy miatta kapjuk meg azt, ami jogosan jár az országnak.
Mostanáig mindent megtettek azért, hogy Magyarország elessen ezektől a pénzektől. De tényleg mindent:hazudtak, besároztak, benyaltak, bemószeroltak. Igazi csúszó mászók ők.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés