Már a látszatra sem adnak: Soros amerikai környezetvédője az új német kormány tagja

2022. február 9. 17:10

Kontra
Facebook
Lelkük rajta! Éljen az új német kormány!

Friss hírek szerint egy amerikai Greenpeace-es környezetvédő, Jennifer Morgan lesz az új német kormány külügyi államtitkára.

Felmerül a kérdés, hogy mit is keres egy amerikai környezetvédő a német kormányban, de ezt a jövőbeli dilemmát hamarosan feloldják, hiszen már szorgosan dolgoznak a német állampolgárságán. A múltjában azonban találtunk némi módosíthatatlan érdekességet:

Morgan ugyanis nem csupán az amerikai Greenpeace-nek, hanem a Climate Action Network (CAN) nevű 130 ország 1500 NGO-ját magában foglaló szervezetnek is dolgozott.

Ennek a környezetvédő civil szervezetnek a fő finanszírozója az Oak Foundation, amelynek alapítója az az Alan M. Parker, aki Soros György egykori üzlettársa volt. E mellett az Open Society Foundations Emberi Jogi Kezdeményezésének igazgatósági tagja, Adrian Arena egyben az Oak Foundation Nemzetközi Emberi Jogi Programjának igazgatója is. Vagyis ismét rábukkantunk a Soros-hálózat egyik huncut csápjára, amely most éppen a német kormányba férkőzte be magát.

Nem beszélve arról, hogy ha végigtekintünk a CAN partnerszervezetein, akkor sorra a Soros-birodalom zászlóshajói tűnnek fel. Úgy mint: az Amnesty International, vagy épp a Human Rights Watch, akikről ezáltal kiderült – bár eddig nem volt ismert –, hogy környezetvédelemmel IS foglalkoznak. Hát, hogyne.”

Fotó: JOHN MACDOUGALL / AFP POOL / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 38 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Miért is? Mert te azt mondod? nincs olyan, hogy zöld, csak neomarxista idióták a globáltőke szolgálatában.

Az azért tudható, hogy Németország megszállt ország.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés