Gyurcsány: Azt kérte tőlem Márki-Zay, hogy ne kampányoljak

2021. december 11. 9:36
A DK elnöke posztjában azt ígéri, hogy így fog tenni. A volt miniszterelnök szerint egyébként jó hangulatú volt a találkozó.

Ismét találkozott az ellenzéki előválasztási procedúra két győztese: a legtöbb képviselőjelöltet delegáló Demokratikus Koalíció elnöke és közös kormányfőjelöltjük: Márki-Zay Péter.

Gyurcsány Ferenc ma azt írta Facebook-oldalán:

Nagyon jó találkozó volt, Arató Gergellyel mentem. Azt kérte a kapitány, hogy ne kampányoljak. Így fogok tenni. Akkor így.”

Fotó: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Összesen 173 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ááááááá! :)))))))))

Ez már nem is a sorok között mondja azt hogy akkor odadobták az eszelőst, hadd legyen bűnbak...

MZP ezzel a kéréssel beismerte, hogy Gyurcsány szócsöve: Stop Gyurcsány, stop Márki-Zay!

És a kommentekben egyre gyakrabban bukkan fel az a szál, hogy Márki-Zay fideszes ügynök! :))))))))

De, abszolút feltűnő.

Utolsó mondata végképp árulkodó. ("Akkor így.")

Két nárcisztikus pszichopata amikor találkozik...

Nyugaton ejthették Gyurcsányt, Dobrevet, talán úgy látják, hogy ők itthon nagyon kompromittálódtak. Meglehet, hogy Karácsonyt, aki az ő támogatottjuk volt, ezért kellett visszaléptetni. Márki Zay nyugati turnéja, itthoni találkozói a nagykövetekkel azt bizonyítja, hogy az ő ügynökük, ők küldték, ők akarják irányítani az ellenzék választási kampányát. Ők akarják befolyásolni a választást. Mert, ha meggondoljuk, a választás magyar belügy, mit tárgyalhat erről Márki Zay külföldiekkel?

Az összefogás zavartan hallgat, mert nem tudják, hogy ki az igazi gazda. Azt viszont érzik ők is és Gyurcsányék is, hogy a Márki Zay által, egy külföldi ügynök által hozott stílus, a mögé állított, már a látszatra sem adó külföldi irányítás egy olyan kísérlet, ami itthon nem vezethet eredményre. Az összefogás pártjai talán azt is érzik, hogy ők most már csak külföldi érdekek nyílt szekértolói lehetnek, és ez az ő megítélésüknek nem tesz jót. Gyurcsány vezetése alatt legalább ezt, ennek a látszatát nehezebb volt rájuk fogni.

A magam részéről egyikből sem kérek.
Sa a fletóból, se a pohosból.
És a völnereikből meg a bajnaiakból se.
MZP-t meg majd meglátjuk....

Akkor szerinted a külföldi politikusok, akikkel Márki Zay találkozik, igazolva, hogy az ő zsoldjukban áll, lényegében a Fideszt erősítik?

Az egész ország tele van volt párttagokkal, volt KISZ tagokkal, mert akkor ez egy olyan formaság volt, ami néhány területen megkönnyítette az életet. Maga a hatalom sem vette komolyan, nekik a mennyiség számított, nem a minőség, a rendszer iránti hűség. A mennyiség volt az, amire, mint legitimitást adó tömegbázisra hivatkozhattak.

Persze, volt az a felsőbb vezetői szint, ahol már a hűség számított, de azon a szinten már Gyurcsány és társai voltak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés