Fekete-Győr: A polgári bíróság szerint kimondható, hogy Mészáros Lőrinc bűnöző

2021. november 24. 20:21
Három a magyar igazság, a harmadik perét veszítette el velem szemben Mészáros Lőrinc – mondta el videójában Fekete-Győr András.

Videt közölt a Facebookon Fekete-Győr András. A Momentum Mozgalom volt elnöke egy bírósági végzéssel a kezében mondta el, hogy fellebbezésre is számít az ítélettel szemben, hogy meglegyen az „egy ráadás” a három neki kedvező ítélet után. A Momentum megbukott vezetője úgy véli, Mészáros Lőrinc fél tőle, ezért nem jelent meg a tárgyalásokon. „Az előző tárgyalásra dúsgazdag ügyvédjét küldte, de az ítélethirdetésen már az ügyvéd sem mert részt venni” – állítja a volt Momentum-elnök. 

Azért perelte be Fekete-Győr Andrást a „magyar történelem leggazdagabb embere, aki Orbán Viktor strómanja”, mert azt mondta rá miniszterelnökjelölt-jelöltként, hogy „ő egy bűnöző, és a vádlottak padján lesz a helye a 2022-es kormány- és rendszerváltás után”.

A bíróság jelen döntése szerint Mészáros Lőrincnek közszereplőként viselnie kell a kritikát, és ezért a szabad véleménynyilvánítás keretein belül nevezhető akár bűnözőnek is. (Ítéletében tehát a bíróság – ellentétben a Momentum korábbi elnöke által sugalltakkal – nem azt mondta ki, hogy a milliárdos vállalkozó bűnöző volna.)

Fotó: Facebook 

Összesen 131 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A bíróság kimondta, de ez nem Mészáros Lőrincről szól, hanem arról, hogy Fegyőr mondhat, amit akar. Ha pedig majd Fegyőrt is elítéli a bíróság / füstgránát-ügy /, akkor AZ A BÍRÓSÁG "ORBÁN BÍRÓSÁGA LESZ". De csak Fegyőr véleménye szerint, mert szólásszabadság van. Valójában Fegyőr egy erőszakos rendbontó.

Momentum megbukott vezetője úgy véli, Mészáros Lőrinc fél tőle, ezért nem jelent meg a tárgyalásokon. „Az előző tárgyalásra dúsgazdag ügyvédjét küldte, de az ítélethirdetésen már az ügyvéd sem mert részt venni”
Fél? Csuklóztat.

Miért lehet Magyarországon rágalmazni bárkit is?
Miért kivétel a személyiségi jogi védelem alól egy közszereplő?
És mi a közszereplő meghatározása egyáltalán?

A bíróság jelen döntése szerint aki közszereplő, annak viselnie kell a kritikát, és ezért a szabad véleménynyilvánítás keretein belül nevezhető akár bűnözőnek is.

Ergo: FeGyőr is közszereplő, tehát nevezhető FeGyőr is bűnözőnek!

Fogalmazzunk másként! Mit NEM mondott ki a bíróság: Nem mondta ki,
hogy Mészáros Lőrinc bűnöző.

Ezek szerint minden nyugdíjas közszereplő, mert közpénzt kapnak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés