Orbán Viktor: Lesz saját vakcinánk, legalább annyira jó, mint a többi!

2021. október 15. 8:30
A miniszterelnök péntek reggeli interjújában jelentette be, hogy készül a magyar vakcina.

A kormányfő hivatalos Facebook-oldalán osztott meg egy péntek reggeli rádióinterjúján készült képet, amely mellé kísérőszövegként azt írta: „Lesz saját vakcinánk, legalább annyira jó, mint a többi!” Az interjú során a miniszterelnök elmondta: 

„Nem szeretem előre elkiabálni a mérkőzés végeredményét. A 67. percben nem szeretem kijelenteni, hogy ez maradjon a végeredmény. Bizonyos szakaszig eljutottunk, hogy legyen saját fejlesztésű vakcinánk. Ez legalább annyira jó lesz, mint a többi, kezd összeállni, jó irányba halad” – fogalmazott.

Szputnyikot is fogunk gyártani

De várhatóan nem csak saját vakcinát fogunk gyártani, ahogy korábban már mi is beszámoltunk róla, Szijjártó Péter csütörtökön az orosz egészségügyi miniszterrel folytatott tárgyalását követően kijelentette: Magyarország még idén megkapja a Szputnyik-vakcina gyártásához szükséges technológiát a jelenleg épülő Nemzeti Oltóanyaggyár számára. 

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

 

Összesen 39 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hajrá! Olyan lesz ez, mint az influenza.

A WHO engedélye kell, mert az kulcskérdés, és állítólag már jól állnak a Szputnyikkal. A Sinopharm is a a WHO engedéllyel tört át a piacon, annyira hogy ma már az USA is elfogadja. ( Be lehet vele utazni...)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés