Bár az Oktatási Hivatal szerint jogszerűtlenül alkalmazták, Karácsony büszke arra, hogy a Corvinuson taníthatott

2021. szeptember 11. 13:38
A főpolgármester egyet sajnál, „a nagy lejárató akciójukkal, aminek én vagyok a célpontja, egyetemet, oktatókat, tanárokat vegzálnak, akiknek semmi közük ahhoz, hogy Orbánék tőlem féltik – helyesen – a hatalmukat”.

Karácsony Gergely Facebook-posztban reagált azokra a hírekre, hogy az Oktatási Hivatal szerint törvénytelen módon alkalmazták a Corvinus Egyetemen.

A főpolgármester azt írja, látja, „csatasorba állították a közigazgatást, hogy legyen muníció az ellenem folytatott lejáratáshoz, legyen mire elkölteni azt a napi 1,5 milliót”. Egyet sajnál, hogy „a nagy lejárató akciójukkal, aminek én vagyok a célpontja, egyetemet, oktatókat, tanárokat vegzálnak, akiknek semmi közük ahhoz, hogy Orbánék tőlem féltik – helyesen – a hatalmukat”.

Majd azt írja, büszke arra a közel 10 évre, amelyet oktatóként töltött a Corvinuson, büszke a tanítványaira, a közösen végzett tudományos munkára.

„És ezt holmi Fidesz-lakájok soha nem fogják tudni elvenni tőlem” – zárja a bejegyzését Karácsony Gergely.

(Fotó: Karácsony Gergely főpolgármester beszédet mond a fővárosi kitüntető címek átadása alkalmából rendezett ünnepségen a Városháza udvarán 2021. augusztus 30-án.MTI/Kovács Attila)

Összesen 359 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

a corvinus egyetem egy az egyben egy vicc.

nem értem, miért akad fent azon bárki, hogy tudományos senkik lehetnek/lehettek ott oktatók, ha egyszer a rektor (lánczi andrás) is egy tudományos senki.

Persze, hogy nem érzi. Miért aggódna, amikor a főnöke eltüntette a saját szakdolgozatát? Ehhez képest egy kis protekció szinte semmi.
Kossuthon most kabaré, Karácsony hiperpassziv nyelvtudása a téma:-)

Válaszok:
emhem | 2021. szeptember 11. 14:33

Már ha beért:-)
Az olvasható ki ebből a statisztikából, hogy a diákok azért szerették, mert könnyen teljesíthetők a követelmények. Ha sok embernek könnyen teljesíthető, az nem túl magas színvonalat jelent.

Így van. Azt nem írta, hogy nem csalt.

Minden diákját félrevezette, hiszen olyan benyomást keltett, mint aki megfelelt a követelményeknek. És egy ilyen ember vizsgaztatott......

Hol a szakdolid, Geri?

Az 1%-os újabb agyficama: jogtalanságot követtem el, s ezt fel is tárták az illetékes hatóságok, de ez vegzálás Orbántól...

karácsony főnökének itt találod a publikációit (bár a szakdolgozata valóban hiányzik):
https://m2.mtmt.hu/gui2/?type=..
nem sok tudományosan értelmezhető publikáció van közte, (a scopus összesen 8-at talál) de a corvinus már csak ilyen hely.

Válaszok:
pollip | 2021. szeptember 11. 14:45
pollip | 2021. szeptember 11. 15:01

Magyar főpolgármester? Az meg mi a szösz? Minden polgármester magyar, hiszen az állampolgárság szükséges feltétel az induláshoz.
Budapest főpolgármestere, amúgy meg a liberálisok, kommunisták, perverzek, aberráltak, drogosok és prolik szavazták hatalomba.

Lószart, mama! Nekem németből van nyelvvizsgám, az angol meg csak rámragadt, mégis sokkal jobban értem, beszélem, mint az "egyetemi nyelvvizsgás" lúzeretek.

Micsoda ócska terelés. Szegény Gejgő beszart.

Vagy csak odaszóltak fentről?

A többes szám első személy használata lebuktatott. A sajtósa vagy?

Karácsony főnöke Gyurcsányi. A rektor vette fel, mert odaszolhattak- régi szoci módszer.
Ugyan Lánczi éppen elküldte ezt a szerencsétlent, mert semmilyen ígéretét nem tartotta be. Tehát Lanczinak is hazudott.

Szerinted mi lenne, ha pl Tarlosrol derült volna ki a csalás? Már tüntetnétek és a vérét akarnátok.

Válaszok:
emhem | 2021. szeptember 11. 15:23

Még büszke is a csalására. Ennél kevés lejjebb van.

Válaszok:
pollip | 2021. szeptember 11. 15:13

mészáros tamás is egy tudományos senki. lánczi andrás is egy tudományos senki. a corvinus akkor is egy viccegyetem volt, ma is az.
mit akartál mondani?

Ezt gondolom én is. Tudatosan csalt és büszke rá.

nem derült ki semmiféle csalás, pláne nem karácsony részéről.
az egész magyar közszféra így működik. ügyeskedés, szabályok megkerülése, értelmetlen szabályok, értelmetlen bürokrácia keveréke az egész.
az egész magyar közszféra egy vicc.
a törvények, szabályok is csak vicc. ha a politika úgy akarja, megváltoznak (mocsai lajos "rektor"), vagy hirtelen szabályos lesz a plágium (semjén zsolt).

karácsony gergelyt lánczi andrás vette fel. ha a szerződés szabálytalan volt, az a munkáltató felelőssége. de ilyen szintű szabálytalansággal tele van a közszféra.

nyelvvizsga vagy doktori nélkül egyetemen oktatni nem etikátlan. egyszerűen magát komolyan vevő intézménybe nem férnek be ilyen emberek.
komoly helyeken ezekre a szabályokra sincs semmi szükség.

ismerek olyat, aki a harvardon doktorizott úgy, hogy az egyetemi diplomáját hivatalosan sosem fejezte be. ma top20-as egyetemen professzor, vezető tudományos kutató. senkit nem érdekel, hogy nincs diplomája.
kivéve persze a magyar egyetemeket, itt tuti nem tudnák felvenni ha akarnák sem.

Válaszok:
pollip | 2021. szeptember 11. 15:39

Értem. Tehát kettős mérce. Schmitt Pált levadásztátok. Gelgelynek megbocsátotok, elnézitek.

Válaszok:
emhem | 2021. szeptember 11. 16:25

nem, nem érted. olvasd el még egyszer.

schmitt pál, semjén zsolt, és majdnem biztosan gyurcsány ferenc is csalt a diplomájával. az lényegét tekintve közokirat-hamisítás, ilyen embereknek nincs helyük a közéletben.
karácsony gergely nem csalt. nem hamisított magának semmilyen papírt. szabálytalanul szerződtette őt lánczi, de ez önmagában nem erkölcsi probléma, pláne nem karácsony részéről.

ilyen szintű szabálytalanságokat a magyar kormány rendszeresen elkövet, nézd csak meg, hányszor ítélt ellene az európai bíróság, hány törvényt kellett megsemmisíteni emiatt.
kettős mércét azoknál találsz, akik szerint karácsonynál ez főben járó bűn, de a kormány nyugodtan maradjon a helyén.

Válaszok:
pollip | 2021. szeptember 11. 16:46

Valóságtól elrugaszkodott eszmefuttatás.
Te pl belementél volna abba, hogy a tudtoddal, a két szép szemedért szabálytalanul alkalmazzanak?

Középiskolába milyen csalással vették fel?

Faszikám! Karácsonyt JOGOSULATLANUL alkalmazták az egyetemen. Nincsenek meg ehhez a szükséges végzettségei. Ennyiről van szó, nem az eszét dícsérik, hanem az irányában keltett szánalomra építenek. De hát mit is lehet enni, ha egy született lúzert futtatnak.

Az adófizetők pénzét vissza kell szerezni, amit meg nem érdemelt jövedelmül kapott. Kamatostul. Ez a minimum.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés