A Deutsche Welle szerint a Carpathian Brigade egy neonáci ultracsoport

2021. június 21. 7:32
A német portálon a pedofilellenes törvénnyel kapcsolatban kerültek szóba a magyar szurkolók.

Magyarországon a szurkolói kultúrát jobboldali ultra- és huligáncsoportok uralják, akik sosem csináltak titkot az antiszemita, illetve cigányellenes nézeteikből – írja a Deutsche Welle. A német portálon külön megnevezésre került a Carpathian Brigade nevű szurkolói csoport, amelyet

szélsőjobboldali közösségek tagjaiból álló neonáci ultracsoportnak” nevezett.

A cikkben a pedofilellenes törvény kapcsán is kitértek a magyar szurkolókra. Példaként felhozták, hogy a magyar-portugál meccsen – amely mellesleg ugyanazon a napon volt, amikor elfogadták a pedofilellenes törvényt – a magyar nézőtéren LMBT-ellenes zászlókat lobogtattak, illetve homofób szólamokat kántáltak. Az ügyet jelenleg az UEFA is vizsgálja. Emellett szintén említésre kerül, hogy a magyar szurkolók egy része határozottan ellenezte a meccsek előtti térdelést, amelyből több csapat is gyakorlatot csinált a rasszizmus elleni kiállás jegyében.

A német portál beszámolt arról is, hogy a június 23-án esedékes német-magyar meccsen már a házigazda München városi tanácsa szivárványszínűre világítaná ki a helyszínül szolgáló futballstadiont. „A városi tanács egy látható üzenetet kíván küldeni a szolidaritásáról a magyarországi LMBT-közösségnek, amelyet hátrány ér a magyar kormány által elfogadott új szabályozás miatt” – olvasható a müncheni frakciók közös közleményében.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Fidesz május végén egy olyan törvényjavaslatot nyújtott be, amely szigorítaná a pedofil bűncselekmények szabályozását. A javaslathoz később olyan módosítások érkeztek a kormánypárti frakcióból, amely többek között megtiltaná a homoszexualitás népszerűsítését a 18 éven aluliak számára az iskolák falain belül. Ezt az ellenzék és több civilszervezet is ellenezte. A törvényjavaslatot végül a kiegészítésekkel együtt június 15-én 157 igen és 1 nem szavazattal elfogadta az Országgyűlés. A szavazáson a Fidesz-KDNP mellett az ellenzéki soraiból a Jobbik szavazott igennel, míg az összefogás többi tagja távol maradt.

Kép forrása: A Carpathian Brigade közösségi oldala

Összesen 140 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Igy van.
A stadionjukat fessek, ahogyan akarjak, olyanra, ami nekik tetszik, mindenki olyan stadiont nezzegessen, amilyet szeret, mi oda megyunk es eljovunk onnan, ok meg maradjanak a szivarvannyal, marmint a muszivarvannyal, az igazi ugyis az egen van, annak a jele, hogy az Ur nem arasztja el a Foldet tobbe arral.
Van, aki az Urral, van, aki Sorossal kot szovetseget!
Nem felulni a provokacionak, nem felulni a provokatoroknak!

"a magyar nézőtéren LMBT-ellenes zászlókat lobogtattak"

Milyen az az lmbt-ellenes zászló? Fejjel lefele fordított szivárványos? Mert ha mondjuk egy molinóra felírnak egy szöveget, az nem zászló, hanem molinó.

Jut eszembe, a nagy demokraták nem akarnak vizsgálódni a szlovák, ukrán és román szurkolótáborban az esetleges magyarok elleni meccseiken? Pedig ott szép számmal lehet találni rasszistákat, csak szólok.

" A német portálon külön megnevezésre került a Carpathian Brigade nevű szurkolói csoport, amelyet
szélsőjobboldali közösségek tagjaiból álló neonáci ultracsoportnak” nevezett."
A Detsche Welle pedig egy Európa elleni összeesküvés propaganda szócsöve.

Ulfkotte szavai csengenek a fülemben:
"Az újságíró a magyar kormány külföldi megítéléséről is beszélt. Szerinte a magyar kormánynak külföldön azért nincsen jó médiavisszhangja, mert az úgynevezett alfaújságírók – akik közeli kapcsolatot ápolnak a Nyugat politikai elitjével – csak azt írják le, amit tollba mondanak nekik. A háttérben politikai érdekek húzódnak, amelyeknek az a céljuk, hogy destabilizálják Magyarországot, „mert a magyarok továbbra sem hajlandók vakon kiszolgálni az Európai Unió és az Egyesült Államok érdekeit. Sajnos ez az eredménye annak, ha egy állam nem hajlandó az Európai Unió vagy Amerika gyarmatává válni”

George Soros világában, a rablott dollármilliárdjaival uralt Atlanti-térségben,
a genderes, Lmbtq-s pedofil, zoofil világban, - amit az aljas mélyállam-média irányít - a jövőben mindenki felvállalhatja, szégyenkezés nélkül az antiszemitizmusát, az antiiszlamizmusát, - mellesleg, mindkettő sémi - !

Mindig, ha sémik bántják a keresztényeket, akkor törvényszerű, ha minden keresztény antiszemita!!!

Mire alapozom, a politikai perverz G. Soros irányítását?
HÁROM NAPPAL EZELŐTT:
OberEnnsinnen 2021. június 18. 14:25 48 @buckafej
...
Azonban: fel kell hívni a szurkolókat: holnap az esemény nem háború, nem párviadal, nem Trianon revansa ecetera,
ez egy futballmeccs lesz és az is kell legyen.

Nem kapunk meg semmiféle további meccset, erről az UEFA fölött álló - BLM-térdepeltetés! - mélyállam gondoskodni fog.
És megbünteti az MLSZ-t, ha a magyar szurkoló szúrósan fog nézni, ezt borítékolom.
TEGNAP: OberEnnsinnen 2021. június 20. 18:07 88 3

Most többek között, a Soros-society projekt stratégiai célja:
a válogatott mérkőzések előtti nemzeti himnuszok száműzése a stadionokból."
CSAK EZÉRT RÖGZÍTEM, HOGY HA KELL, TUDJUK, KIKKEL HÁNYADÁN ÁLLUNK.
Itt Magyarországon a Soros NGO-k emberei egyenlő, Sorossal.
Amikor az NGO-s megszólal, G. Soros beszél e szerint kell velük bánni, mindegyikkel, pártokkal, média, civil jogvédő bagázsokkal...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés