Orbán megmentette hazáját a mérgező gender-ideológiától

2021. április 22. 10:55
Ha Donald Trump lenne annyira intelligens és lenne annyi politikai tehetsége, mint Orbánnak, talán meg tudta volna tenni. De nem tette.

„Tegnap elkezdtem felfedezni új otthonomat, Budapestet, és összefutottam egy nyugat-európai férfival. Beszélgetni kezdtünk, elmondtam neki, ki vagyok, mit csinálok itt, és erre azt válaszolta, hogy egyszer olvasott velem egy interjút egy francia lapban. Kellemes meglepetés volt. Aztán elmondta, hogy azért költözött ide, mert a felesége magyar, és ő innen is tud dolgozni. Hozzátette, hogy itt jobban érzi magát, mint a nyugat-európai városban, ahonnan jött. 

»Az egyik nagyszerű dolog abban, hogy itt élek – mondta –, hogy nem kell eltűrnöd azokat az átkozott embereket, akik gender-ideológiát tanítanak a gyerekednek.« (…)

Tavaly májusban a magyar parlament megszavazta, hogy a férfit és nőt a biológiai nem szerint definiálják. 

Természetesen a média és a nyugati megfigyelők rohamra indultak. (…)

Úgy tűnik, hogy Magyarország… a valóságot védelmezi. Eközben az Egyesült Államokban még a konzervatív államok is nehezen tudnak keresztülvinni a valóságot sokkal visszafogottabban védelmező törvényeket, mert a woke kapitalizmus fenyegeti őket gazdaságilag.

Nem csoda, hogy a nyugat-európaiak szeretik a gyermeküket Budapesten felnevelni. Talán Jay bácsinak is ide kellene költöznie. Orbán Viktor nem tökéletes, de mondjátok meg, hol vannak az amerikai konzervatív politikusok, akik ugyanígy védelmezik a társadalmukat, egy mérgező, kegyetlen ideológiától? Ha Donald Trump lenne annyira intelligens és lenne annyi politikai tehetsége, mint Orbánnak, talán meg tudta volna tenni. De nem tette, így most a szenátusban az obstrukciótól függ, hogy megmenekülünk-e az Equality Acttól.”

A címlapkép csupán illusztráció. A képen: Andrew M. Cuomo, New York állam kormányzója (k) és barátnője, Sandra Lee (k, balra) a 49. alkalommal tartott évenkénti New York-i melegfelvonuláson 2018. június 24-én. Fotó: MTI/EPA/Porter Binks

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 89 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ne legyél ennyire naiv: Hol vannak a Nyitott társadalom barátai?
Ott, pontosan ott: ők csnálják.

"Az ülést a massachusettsi Oktatási Minisztérium munkatársai, Margot Abels és Julie Netherland, valamint Michael Gaucher, a massachusettsi közegészségügyi ügynökség AIDS-oktatói vezették. Gaucher azzal nyitotta meg az ülést, hogy megkérdezte a tizenéveseket, honnan tudják, hogy szexeltek-e vagy sem. Gaucher ezután egy vonakodó fiatal résztvevőt késztetett arra, hogy beszéljen arról, mely nyílásokat kell kitölteni a szex bekövetkezése érdekében: "Ne légy félénk, édesem, meg tudod csinálni." Később a három felnőtt írásbeli kérdéseket tett fel a gyerekektől. Az egyik az öklözésről, egy szexuális gyakorlatról érdeklődött, amelynek során a kezét és az alkarját partnerének a végbélbe illesztette. A segítőkész és lelkes Gaucher megmutatta ennek a cselekedetnek a megfelelő kézpozícióját. Abels az öklözésről azt írta le, hogy „egy olyan tapasztalat, hogy valakit beengedsz a testedbe, akivel olyan közeli és meghitt akarsz lenni”, és megdicsérte, hogy „felfedező módba állította”. Gaucher arra kérte a tizenéveseket, hogy forduljanak „igazán csípős” Meleg / Egyenes Szövetség tanácsadójukhoz, hogy találjanak tippeket arra, hogyan lépjenek kapcsolatba egy lehetséges szexpartnerrel. A trió kifejtette, hogy a leszbikusok valóban átélhetik a szexuális boldogságot... Az iskolák ezt a hozzáállást vallják, amit ők tudnak a legjobban terjeszteni... Ennek az aktivista törekvésnek a lényege - figyelmeztet Camenker - az, hogy a gyermekeket már fiatalon deszenzibilizálja a meleg szexre, és ellensúlyozza a szüleik és vallási vezetőik ellenkezőjével adott erkölcsi utasításokat..."

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés