A magyar kormány propagandával akarja elfedni az összeomló egészségügy korlátait és ez bűn

2021. február 28. 07:50

Ráadásul amilyen szervezetlenül, tumultuózus jelenetek között és amivel a vakcinázást intézik, gyalázat.

2021. február 28. 07:50
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Minden országban követhettek el hibákat és minden országban vannak áldozatok, de a magyar kormány propagandával akarja elfedni az összeomló egészségügy korlátait és ez bűn. Ráadásul amilyen szervezetlenül, tumultuózus jelenetek között és amivel a vakcinázást intézik, gyalázat. A műsor csütörtökön hangzott el, akkor még nem is volt tudott, hogy a kormány csak fele annyi amerikai Moderna vakcinát rendelt, mint amennyi járt volna neki. Ehelyett olyan kínai vakcinával olt idős embereket, amelyiknél senki nem vizsgálta, hogy 60 év fölött mennyi védettséget ad. Reménykedni lehet benne, hogy sokuknál hatásos lesz, vannak is szakemberek, akik ezt REMÉLIK, de az orvostudomány más régen meghaladta a hit és a reménység szintjét – evidencia alapú orvoslás a divat. Az pedig tény, hogy a kínaiak semmit nem hoztak nyilvánosságra a vakcinájuk idős népességben mért hatékonyságáról. Populáció szinten akár használhat is egy alacsony hatékonyságú vakcina, amit Szijjártó Péter engedélyez. De ki fogja megmagyarázni annak a megbetegedését, aki egy potenciálisan alacsony hatékonyságú vakcinával oltottan védettnek hitte magát?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2021. március 01. 09:28
Erre a hülyére már nem hsz-elek, de ha már ide kattintottam, a Hadházy-fanoknak annyit: A magyar egészségügy az ország erőforrásai felett teljesít, jóval felette, sok tekintetben messze lekörözünk olyan nagyhatalmakat, mint pl. Anglia, Kanada...
rókabácsi
2021. március 01. 08:41
bűn a lófaszt megerőszakolni!
Csubszi
2021. február 28. 22:47
Az a bűn, hogy te még mindig szabadon grasszálhatsz szarházi! De jön még a kutyára dér!!
pemete jakab
2021. február 28. 21:01
Most kb. 5000-en vannak COVID-19 miatt kórházban, ennek szűk tíz százaléka lélegeztetőgépen. Ha ez duplázódna, szerintem akkor ütne be a krach az egészségügyben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik