Csak középkori legenda, hogy a rómaiak Karthágó helyét beszántották és behintették sóval

2021. január 16. 08:01

Az viszont nem legenda, hogy az SZFE Vas utcai központi épületét elveszik.

2021. január 16. 08:01
Nyáry Krisztián
Nyáry Krisztián
Facebook

„Az csak középkori történelmi legenda, hogy a rómaiak, miután lerombolták Karthágót, a helyét beszántották és behintették sóval, hogy terméktelenné tegyék a földet, és soha többé ne lehessen újjáépíteni, végül pedig kikaparták a nevét is a krónikákból. A rómaiak ennél sokkal racionálisabbak és mértékletesebbek voltak.

Az viszont nem legenda, hogy az SZFE Vas utcai központi épületét elveszik, a vizsgaelőadásokhoz nélkülözhetetlen Ódry Színpadot megszüntetik, a diákok kreditjeit nem fogadják el, végül pedig az egész intézményt három részre vágják és átnevezik. Sóra és ekevasra nincs is szükség.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lendvaiildiko
2021. január 17. 10:31
Követelésed jogállami oldalról európa ellenes. Sérül a fékek és ellensúlyok rendszere, tobblet jogokat vindikál a szinésztanoncok számára. Más egyetemen 3 hiányzás után nincs aláírás, nincs vizsga....
Hunviktor25
2021. január 16. 21:39
Krisztián! - szar a helyzet mi? Most éppen azért, mert ezt az épületet visszakapja jogos tulajdonosa akitől a Te libsibolsi haverjaid géppisztolyos hordákkal a hátuk mögött nagy bátran elkonfiskálták. Aztán ugyancsak a haverjaid "belakták" annyira, hogy az általuk meghülyített beltenyészetben - nem létező, tehát képzelt előjogokra hivatkozva - évtizedekig föl sem merült a történelmi igazságtétel gondolata. Egyébként vágod mi az? Nos van egy rossz hírem a részedre: ami késik, nem múlik!
az ember
2021. január 16. 18:56
Ez a tag a legócskább legértéktelenebb bulvárkönyveket írta, ahhoz méltó ez a beböfögése is.
nyugalom
2021. január 16. 17:32
Talan csupor et es bandaja volt a tulajdonos? Netan a tanuloke? A dolgozokat sem kerdezik meg a tulajdonosok valtoztatas előtt! Ezek aljasok, uszitók! Ki ez egyáltalán?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik