Egy tüntető nőt mellbe lőttek a washingtoni Capitolium épületében

2021. január 6. 22:24
A kórházban belehalt a sérüléseibe.

Meglőttek egy nőt a washingtoni Capitolium épületében szerdán a Donald Trump elnököt támogató tüntetők behatolása közben – jelentette az AP amerikai hírügynökség.

A CNN hírtelevízió azt jelentette, hogy a nőt mellbe lőtték. A beszámoló szerint a parlamenti épület ostroma közben több rendőr is megsebesült, s közülük legalább egyet kórházba kellett szállítani. A helyzet a csatorna szerint teljesen kaotikus a Capitoliumban.

Frissítés:

A nő a kórházban belehalt a sérüléseibe.

(MTI)

Összesen 84 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nyugodjon békében.

a szemrol nem pattant le, szoval...

Ma reggel, kb. 6,45-kor az ATV-n a Lakatos Júlia nevű szerint:
a meghalt nő "Tűzharcba keveredett",
a Fehér Háztól 500 méterre lakó (saját közlése) Simonyi Zoltán volt gyurcsányista nagykövet (vajon ki fizeti MA az ott lakását annak, aki egykor Magyarországot "szolgálta" Washongtonban) szerint őket, (az ott lakók feltételezhetően "Soros-kutyák kölykei") 2 napja figyelmeztették, hogy 6-án ne nyissanak ajtót, ne menjenek az utcára, ecetera...,
Trvtko szerint pedig ott, ahol ő lakik, (Hawai, ez sem piskóta), csak úgy Hawai, vajon milyen úton-módon?!, az emberek fel vannak háborodva, mert a tüntetés miatt nem tudtak ünnepelni...
Ilyen megmondóemberei vannak az ATV-nek, ami viszont abszolúte nem meglepő a Nap kérdése terrorista gründolói, a Simorok, a Krugok... "munkásságát" ismerve.

Ahhoz nem eléggé elszántak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés