Sosem lehet eléggé haladó egy szilícium-völgyi tech-óriás – az Alapjogokért Központ szemléje

2020. november 24. 11:59

Alapjogokért Központ
Alapjogokért Központ
Az Alapjogokért Központ szemléje a politikailag korrekt hírekről.

Az Alapjogokért Központ szemléje

„Hűséges olvasóink jól tudják már, hogy sosem lehet eléggé haladó egy szilícium-völgyi tech-óriás. Bár kevesebb figyelmet kapott az iphone 12 és az új M1-es csippekkel felszerelt új Macbookok mellett, az Apple bejelentette a valódi, mindent elsöprő fejlesztését is: legújabb frissítésükkel megérkeztek az új transz-emotikonok. Immáron tehát, amennyiben Apple termékeket használunk, biztosan ott vannak készülékünkben ezen jelképek. Kérdés mi tartott idáig a cégnek, már 2020 van! „Örülök, hogy a transzbüszkeség zászlóját látom, de könyörgöm, tegyék be a többi (LMBTQ identitás) büszkeségi zászlót is” – fogalmazott egy elégedetlen Twitter-felhasználó. És mennyire igaza van! Kár lenne éppen itt megállni!

Szomorú hírrel kényszerülünk folytatni. Minneapolis városvezetése ugyanis letért az antirasszizmus útjáról. A városi tanács ugyanis egy olyan intézkedéscsomagot fogadott el, mely keretében újra növelik a rendőrség forrásait és több rendvédelmi dolgozót fognak a jövőben alkalmazni. Mindezt csupán csak azért, mert 15 éves csúcsot döntve 50 százalékkal növekedett a bűncselekmény-elkövetések száma, 2020-ban eddig több mint 500 embert öltek meg a városban. Ezért meghátrálni?! Ki érti ezt? A progresszió áldozatokkal jár.

Az elvetemült Trump úgy tűnik, mindig csak ártani tud. Még azzal is csapást mért ugyanis a független médiára, hogy csúfosan leszerepelt az elnökválasztáson. Ezzel ugyanis veszélybe került a CNN működése. A pártatlan médiumot tulajdonló AT&T infokommunikációs- és médiacég ugyanis 150 milliárd dolláros adósságot termelt, aminek következtében megeshet, hogy nem fogja tudni tovább működtetni a médiumot. A mértékadó hírcsatorna annak köszönhette nézettségi rekordjait, hogy folyamatosan és konzekvensen leplezte le Trump minden egyes hazugságát. Trump vereségével azonban a CNN nézettsége is jelentősen csökkenhet, ezzel pedig a csatorna kevésbé lesz már értékes. Így múlik el a világ dicsősége, köszi Trump!

Ki ne örült volna Joe Biden győzelmének? Ilyen négy év után azért mégis csak meg kell kicsit ülni Trump bukását. Bill de Blasio, New York polgármestere is egy kisebb összejövetelen engedte el magát, mintegy százezredmagával vigadott kicsit a demokraták diadalának. Nagy ügy. Egy politikusnak is kijár egy kis öröm, még a járvány közepén is. Mi ezzel a gond? És miért baj, hogy egy héttel később figyelmeztette a helyi zsidó közösséget, hogy ne vegyenek részt csoportosan vallási rendezvényeken, mert fennáll a tömeges megfertőződés veszélye? Jobban aggódik a New York-iakért, mint saját magáért. Problem?

Végre Új-Zéland is felzárkózott a fejlett világhoz: a szigetországban egy transznő nyerte a legnagyobb szépségversenyt. A magát férfitestbe zárt nőnek valló Arielle Keil, az új Miss Új-Zéland fogja képviselni országát a nemzetközi szépségkirálynő választáson. Spanyolország persze fényévekkel előzte meg  a hobbitok Megyéjét, az Ibériai-félszigeten ugyanis  már 2018-ban trasznő nyert. Jobb később, mint soha ugyebár. „Elképesztő élmény volt a szépségverseny! Ez az, amire már nagyon régóta vágytam, egy álmom vált valóra!” – mondta az új-zélandi transz-szépségkirálynő, akire családja is rendkívül büszke. „A legjobb, hogy édesapám most már teljes mértékben elfogad a lányaként, és látom az arcán, hogy büszke rám, őszintén büszke rám!” – fogalmazott Arielle Keil. Meseországban sincs ehhez fogható gyönyörű, könnyfakasztó történet.

Heti gyűjtésünkben továbbá arról is olvashatnak, hogy miért veszélyesek a republikánus viccek, illetve arról is, hogy miképp kényszerült bocsánatkérésre Anne Hathaway. Továbbá olyan információkkal is gazdagodhatnak, hogy hogyan segít oregoni, fekete, indián, transznemű szexmunkásoknak az amerikai állam.”

A teljes szemle itt olvasható.

 

Összesen 6 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés