Orbánnal kampányol egy svéd jogvédő szervezet az elnyomás ellen

2020. november 16. 8:02
A plakáton Orbán Viktor 2034-es választási győzelméhez gratulálnak.

Egy digitálisan megöregített Orbán Viktorral kampányol a Civil Rights Defenders (CRD), egy svéd emberi jogi szervezet – írta meg a Telex. A lap olvasója küldött egy képet a plakátról, amin Orbán 2034-es választási győzelméhez gratulálnak. A fénykép a malmöi vasútállomáson készült. Azt írják, hogy egyre több választást csalnak el korrupt kormányok, de mindenhol vannak emberek, akik hajlandóak felszólalni ez ellen. „Támogassa őket, és segítsen egy olyan jövő létrehozásában, ahol az elnyomók nem vehetik természetesnek a hatalmukat" – áll a plakáton.

A jogvédő szervezet pénteken kiadott egy közleményt, amiben elítélték, hogy a magyar kormány a válsághelyzet alatt ellehetetleníti az LMBTQ+ emberek örökbe fogadását. Egy fideszes törvénymódosítás értelmében a Polgári Törvénykönyv módosítása azt mondaná ki, hogy gyermeket – a rokonok és a szülő házastársa általi örökbefogadás kivételével – csak házastársak fogadhatnak örökbe. Ugyanezen módosítás azt is kimondaná, hogy „az anya nő, az apa férfi”. A magyar LMBTQ közösséget képviselő Háttér Társaság elfogadhatatlannak nevezte a kormány terveit, Dombos Tamás ügyvivő pedig azt mondta, teljesen világos, hogy bár nem ez szerepel szó szerint a szövegben, a javaslat célja, hogy az azonosnemű párok ne lehessenek örökbefogadók – írta meg a Telex.

Kép forrása: Egy svédországi plakát

Összesen 181 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hallatlan, hogy a járvány alatt miket nem csinál a magyar kormány!

Vajon mekkora lenne a toleráns svédek hőbörgése, ha Magyarországon olyan plakátok lennének az utcán, amelyen 2034-ben megköszönné az akkori mohamedán miniszterelnök a (jelenleg regnáló) szocdem pártnak a segítségét a svéd kalifátus létrehozásában? Mert ugye ezt mindkét irányban lehet játszani.

"Azt írják, hogy egyre több választást csalnak el korrupt kormányok"
Ők már csak tudják, mivel Bidennek szurkoltak...

A meleg-lobbi fáradhatatlan a beteges ideológiája terjesztésében. Azonban éppen azért ennyire agreszívek, mert ők is jól tudják, hogy ami beteges, azt argumentatíve nem lehet érvényre juttatni. Mindig fülükbe súgja átkait a perverz valóságukkal szemben álló igazság.

Miért, a svéd szocik ifjúsági szervezete szerint a nekrofília is "jog"...

Miért van az, hogy évek során egyre fogy azon uniós országok sora, akikkel a legkevésbé sem szeretnék egy akolba tartozni? Hányingerem van az agresszív, primitív, kulturálatlan melegektől, deviánsoktól, az ezekhez tartozó svédektől. Hajrá Orbán Viktor!

mit kell ellehetetleniteni azon ami soha nem volt lehetseges??

Én megértem az éhenkórász, munkakerülő, ingyenélő Defend Soros-NGO-kat, elvégre ők is látják:
Magyarországgal az egyetlen jó, ami 1956 óta történt, az:
Orbán Viktor.
És az is biztos, nehéz a Soros-prostik és Soros-latrok élete, amikor Orbánnal találják szembe magukat.
De sajnálni nem tudom őket, de még megvetni sem.
Csak virtuálisan, gondolatban pofán verni őket, ötször, hogy ne kívánják többször.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés