Dúró Dóra: Nem vagyok haragtartó, így új lehetőséget kap a Fidesz és a KDNP is

2020. október 15. 16:34
A képviselő felszólította a kormánypártokat, hogy támogassák „a homoszexuális propaganda iskolai tiltását” célzó határozati javaslatát.

Dúra Dóra felszólította az parlamenti pártok frakcióvezetőit, hogy támogassák „a homoszexuális propaganda iskolai tiltását” célzó javaslatát – tájékoztatott a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese. Az MTI-hez eljuttatott közleményében a képviselő jelezte, hogy bár a kormánypártok látszólag nem támogatják az LMBTQ „propagandatevékenységet”, azonban – kétharmados többségük ellenére – mégis vonakodnak törvényileg korlátozni ezen tevékenységet.

Dúra Dóra hozzáfűzte, hogy a jelenség nem új keletű, ugyanis a mesekönyvek mellett a szexuális felvilágosításban illetve színházi előadásokban is megjelennek homoszexuális elemek, jelenetek. „A droghasználattal kapcsolatban egyébként már létezik hasonló szabályozás: a kábítószert sem lehet népszerűsíteni az oktatásban, akkor a homoszexualitást miért lehet?” – zárta közleményét a párt elnökhelyettese.

Címlapkép: Youtube

Összesen 167 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A fidesznek nem érdeke a javaslat támogatása, mert ezzel radikális
szavazóit át tudja csoportosítani a MiHazánkhoz, amelynek
ersősödéséhez viszont érdeke fűződik.

Szerintem ezt Dórika nagyon pontosan tudja. Színház az egész világ...

A szomorú igazán az, hogy a Fidesz, a kormány feladja a magas labdát, azzal, hogy nem maga terjeszt be ilyen törvényjavaslatot, nem érzékelve jelentős támogatói körének, de a társadalom egészséges többségének elégedetlenségét. A Fidesz nem érzékeli a társadalom pulzusát.........

Ennyi.

Mondjuk valamelyik újságíró feltehette volna a 2 forintos kérdést: MIÉRT NEM INDÍTOTT JELÖLTET A MI HAZÁNK A TISZAÚJVÁROSI IDŐKÖZI VÁLASZTÁSON?

Először is, nekem hét unokám van, köztük óvodások is, van mit féltenünk, féltenem, neked bizonyára csak a kutyád van. Ja, és gondolkodom, veletek, primitív Orbán fanokkal ellentétben. Orbánnak sem Rátok, a vakhitűekre van szüksége. nevetségesek vagytok, megérdemlitek az ellenzékiek részéről a NER-lovag jelzőt.

Mindig is Fidesz szavazó voltam, s mivel nincs jobb a polgári oldalon, vélhetően maradok is. De mindig idegenkedtem a minden oldali lakájoktól, felkészületlen demagógoktól. S az sem vigasztal, hogy a balliberális tábornak is megvannak a maguk "Drága jó Bolgár úr!" típusú fazonjai, mint ezen az oldalon a "Drága jó Stefka úr'" színvonalú harcosok.

Nem az egyes szülők feladata a családok, a gyermekek védelme ilyen volumenű kérdésekben, hanem a mindenkori kormánynak, a törvénykezés szintjén. Brüsszelre hivatkozni Kovács László-i kishitűség, Kádár-i gyávaság.

ez egy jo javaslat, jobban orulnek ha kormanyoldalrol jott volna, de ha az ellenzek mond jot, azt is el kell ismerni.

Szerinted ki verte szét a Polgári Köröket?

A probléma nem a népszerűsítés, hanem a sejtetés.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés