Hollik: A baloldal ismét bebizonyította, hogy nem lehet rá számítani a vírus elleni küzdelemben

2020. szeptember 18. 11:49
A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint pontosan ott folytatják, ahol a járvány első hullámakor abbahagyták: akkor kamuvideókat gyártottak, most kamuhíreket.

Hollik István közölte: reménykedtek abban, hogy a második hullám beköszöntével a baloldal viselkedése meg fog változni, és nem fogja akadályozni a védekezést. Az első adandó alkalommal kiderült, ez nem így van, a baloldal újra és újra bebizonyítja, hogy rájuk a védekezésben nem lehet számítani – jelentette ki.

Pontosan ott folytatják, ahol a járvány első hullámakor abbahagyták, akkor kamuvideókat gyártottak, most kamuhíreket – mondta a kommunikációs igazgató. Felidézte, csütörtökön a baloldal azzal riogatott, hogy nincs elég lélegeztetőgép két kórházban, és az egészségügy nem tudja működtetni azokat.

Rámutatott: a korábbi baloldali kamuvideóhoz képest annyi a különbség, hogy abban egy baloldali politikus, Korózs Lajos állt ki egy álmentőssel és fogalmazott meg hazugságokat, amit aztán a baloldali médiumok terjesztettek, most ez fordítva történt. Egy baloldali médium közölt hazugságot, hogy nincs elég lélegeztetőgép két kórházban, és baloldali politikusok, DK-sok, MSZP-sek azonnal „rácsatlakoztak”, és terjesztették a kamuhírt.

Ezt a kamuhírt mind a két érintett kórház és az illetékes Emberi Erőforrások Minisztériuma is cáfolta

– rögzítette Hollik István.

Hozzátette: miközben a teljes baloldal a járvány elleni védekezés akadályozásával, a rémhírterjesztéssel van elfoglalva, addig járványügyi, egészségügyi és rendvédelmi szakemberek ezrei dolgoztak és dolgoznak azért, hogy az egészségügy felkészüljön a járvány második hullámának kezelésére, és minden személyi, tárgyi feltétel adott legyen, hogy aki kórházi ellátásra szorul, az meg is kapja, és gyógyultan tudjon távozni.

A Fidesz kommunikációs igazgatója kiemelte: a baloldal folyamatosan támadja a védelmi intézkedéseket, az ehhez szükséges pénzügyi forrásokat azonban nem voltak hajlandóak megszavazni a parlamentben. A mentősöket és az egészségügyet lejárató kamuvideót pedig nemcsak belföldön, hanem kiterjedt hálózatukon keresztül külföldön is terjesztették, megrágalmazva az országot – jegyezte meg.

(MTI)

Összesen 17 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Baloldal? Hol van baloldal?
Csak szedett-vedett kalandor társaságot érzékelek.

én orvosokra, szakemberekre számítanék inkább, mint pártokra
az meg gyalázat, hogy a covidtől a színházig mindenből pártpolitikát csinálnak
tessék kormányozni, erre van kétharmad
nem az ökörködére

Arató Gergelynek Zuschlag János mellett a börtönben lett volna a helye.
A DK vezetésében csak bukott politikusok vannak, mivel valamilyen formában mindegyik tagja volt a Gyurcsány-kormánynak és együtt hazudtak, csaltak Gyurcsánnyal.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés