5 ok, amiért szükség van a Megafon képzésére

2020. augusztus 17. 9:18
A feladat, hogy megváltoztassuk a balliberális túlsúlyt az online világban.

1. Konzervatívnak lenni menő

Manapság konzervatívnak lenni igazi lázadás. Önmagában az, hogy mára a liberalizmus vált mainstream ideológiává, nem jelenti azt, hogy egyet is kell vele értenünk, és nekünk is úgy kell élnünk, mint a liberálisoknak. Ma már az az igazi bátorság, ha szeretjük a hazánkat, ha templomba járunk, ha gyereket nevelünk, és tiszteljük a hagyományainkat. Ne feledjük, ez a normális, vagyis: konzervatívnak lenni menő!  

2. A te véleményed is számít!

Hiába hirdetik fennhangon a balliberálisok, hogy mások véleménye is számít, ha ők ennek ellenére semmibe veszik a szólás- és véleményszabadságot. Hiszen tudjuk, hogy mi következik akkor, ha a jobboldaliak közül valaki hallatni merészeli a hangját. Ez egy bevett protokoll, amit előszeretettel alkalmaznak a liberálisok: kicikizik az illetőt, tudatlannak nevezik, rosszabb esetben kirúgják az állásából. Nyugaton sajnos az is előfordul, hogy fizikai inzultus éri – gondoljunk csak a Black Lives Matter-mozgalomra, ahol megtörtént az is, hogy egy édesanyát meggyilkoltak pusztán azért, mert azt merészelte mondani, All Lives Matter, vagyis minden élet számít. Mi a jobboldalon hiszünk abban, hogy mindenki véleménye számít, még ha nem értünk egyet, akkor is. 

3. A balliberális túlsúly ellen igenis lehet tenni

Abban viszont nem hiszünk, hogy a mérleg nyelve nem fordulhat el, és nem válhatnak kiegyenlítettebbé a viszonyok az online térben. Ha csak a közösségi médiát nézzük, akkor a helyzet eléggé lehangoló, hiszen sajnos kijelenthetjük, hogy a balliberális tartalmak aránya jócskán ötven százalék fölött van. Ez ellen azonban lehet tenni, a Megafon pedig éppen ezért jött létre: hogy segítsenek a jobboldaliaknak még több lehetőséghez jutni. 

4. A Megafon ingyenes képzése nem mindennapi lehetőség

A Megafon Központ olyan ingyenes képzést fog nyújtani a jelentkezőknek, amely hasznos lehet azoknak is, akiknek már van Youtube-csatornája vagy Facebook-fiókja, de azoknak is, akik még csak gondolkodnak azon, hogy legyen egy ilyen oldaluk, de még nem mertek belevágni. Azt ígérik, hogy az elméleti ismereteken túl megtanítják majd azt is a résztvevőknek, mitől lehet sikeres egy tartalom, hogyan kell kommunikálni az interneten és hogyan kell történetet mesélni. Az ehhez hasonló közösségi média képzések több tízezer forintba kerülnek, de mondhatjuk azt is, hogy – a tudásanyagtól függően - a határ a csillagos ég. Mindenképp megéri tehát jelentkezni a képzésre. 

5. Megérkeztek a szervezett trollok is

A képzés még el sem indult, máris megérkeztek a szervezett trollok, és a Jobbik is, amely a balliberális médiumokkal karöltve kezdte el támadni a Megafont. Azt a hazugságot kezdték el terjeszteni, hogy a kormány 100 millió forintot adott a projekt támogatására. A Megfon cáfolata azonban nem sokkal később meg is érkezett, miszerint egy fillér közpénz nincs az adományok között, és nem is lesz. Egy biztos: az, hogy megjelentek a baloldal szervezett trolljai a Megafon körül, azt jelenti, hogy ez egy jó kezdeményezés, amelynek van célja és van értelme. 

+1 Csak te tehetsz ellene! 

Persze akár egyet is érthetünk az előző öt ponttal, és mondhatjuk azt is, hogy majd úgyis jön valaki, aki megváltoztatja a mostani állapotot. A helyzet azonban az, hogy nem fog jönni senki, aki ezt megteszi, és csakis mi lehetünk azok, akik változtatni tudnak a körülményeken. Igen, mi vagyunk azok, akikre vártunk. A feladat, hogy megváltoztassuk a balliberális túlsúlyt az online világban, nem egyszerű, de mikor tántorított el ez minket bármitől is? 

A képzésre jelentkezni a www.megafon.hu oldalon lehet, augusztus 20-áig. 

Összesen 25 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Abból csak jó jöhet ki, ha minél több képezett, a nívós vitakultúra mentén tanult jobboldali ember érvel, válaszol, informál, tárgyilagos kreativitással képviseli a jól kormányzó Fidesz-KDNP nézeteit, ellensúlyt képezve a liberális blöfökkel, hazugságokkal, szemfényvesztéssel szemben.

A FELADAT AZ, HOGY MINDEN retorikai RÉST, ŰRT KITÖLTSETEK, SEMMI NE MARADJON egzakt!!! VÁLASZ NÉLKÜL.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés