Dobrev: Orbán Viktornak rendkívüli ülésen kell felelnie, miért árulta el a magyarokat az EU-csúcson (videó)

2020. július 31. 16:44

A politikus szerint Orbán nemcsak vesztesként tért haza Brüsszelből, hanem árulóként is.

2020. július 31. 16:44
null

„Orbán Viktornak rendkívüli ülésen kell felenie, miért árulta el a magyarokat az EU-csúcson” – jelentette ki Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője online sajtótájékoztatóján.

„Orbán Viktor azzal ment ki az EU-csúcsra, hogy előtte határozatot fogadtatott el a magyar parlamenttel arról, hogy milyen feltételekkel fogadhatja el az uniós mentőcsomagot” – mondta Gyurcsány Ferenc felesége, aki szerint a csúcstalálkozón a parlamenti határozat feltételeiből egyik sem teljesült, a miniszterelnök mégis elfogadta az uniós csomagot. Dobrev szerint Orbán nemcsak vesztesként tért haza Brüsszelből, hanem árulóként is.

Mint ismert, Dobrev pártja kezdeményezte azt, hogy az Országgyűlés tartson rendkívüli ülésnapot az ügyben.

„Mostanra összegyűlt az ehhez szükséges számú ellenzéki aláírás. Tudni akarjuk, hogy Orbán Viktor miért árulta el a határozatban foglaltakat, és hogy miért vágott jóképet a nem mindennapi, egyenesen megalázó vereséghez” – mondta a DK politikusa.

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 170 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. augusztus 04. 07:19
AZ APÁD HÓTTKÓROS FASZÁT "ÁRULTA EL" DR.ORBÁN, TE BAROM PICSA. TOTÁL SEGGHÜLYE VAGY TE KLEINZSIDÓ EMSEDISZNÓ ÁLLAT.
bagira
2020. augusztus 03. 16:14
Mandineren is a szólásszabadságot korlátozzák , nem lehet hozzá szólni "Kik szavaznak ma gyurcsányra,, cikkhez .
bagira
2020. augusztus 03. 16:10
Kik szavaznak gyurcsányra cikket a mandíner nem engedi a hozzászólást , tudjuk a mandi gyurcsányista . Csak seggnyalók szavaznak rá , no meg a lehullott morzsákat az asztal alatt felszedhetik slepp.
bagira
2020. augusztus 03. 16:04
Gyurcsányné hőzöng az országot EU csúcson eladhatta volna csendbe lenne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik