Végképp élhetetlenné válik az ország, ha a kormány gyűlöletkormányzása folytatódik

2020. február 14. 18:28

Szél Bernadett
Facebook
A közmédia megszállása és a civilek megbélyegzése után a független igazságszolgáltatás maradt a hatalom egyetlen korlátja.

„Olyan időszakban élünk, amikor nem lehet csendben maradni. Nem lehet elfordítani a fejünket és nem lehet nem észrevenni, mi folyik itt. Szabó Szabolcs kollégámmal az alábbi állásfoglalást tesszük.

Végképp élhetetlenné válik az ország, ha a kormány gyűlöletkormányzása folytatódik. Újabb nemzeti konzultációt akar indítani a kormány, ezúttal a bíróságok és a szerencsétlen sorsú emberek elleni hangulatkeltés céljából. Az ok nyilvánvaló: a független intézmények elfoglalása, a szabad média kivéreztetése, a közmédia megszállása és a civilek megbélyegzése után a független igazságszolgáltatás maradt a hatalom egyetlen korlátja. A jogállamiság »folyamatos tiszteletben tartása« jegyében akarja most a kormány a bíróságok ellen hangolni a közvéleményt, hogy aláássa a beléjük vetett közbizalmat, megkérdőjelezze a pártatlanságukat. A bírói hatalmi ág tekintélyének lerombolásával akar a Fidesz az egyedüli, megkérdőjelezhetetlen autoritássá válni az országban, akinek a döntéseit senki sem bírálhatja felül.

A hazai cigányság elleni hangulatkeltés célja is világos: Soros, Brüsszel és a »migránsok« után a kormánynak újabb ellenségképekre van szüksége, mert kormányzati teljesítménnyel képtelen fenntartani a támogatottságát.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 99 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Eddig is volt "hangulat" a cigányok ellen, a viselkedésük miatt és lesz is.
A Finesz most meglovagolja ezt a hangulatot.

Most épp az RTL-en van hangulatkeltés a betolakodósiratással.

Vajon miért van az, hogy az ember bizonyos írásokat az azt jegyző személy okán már meg sem nyit, mint például ezt sem. Ki tehet erről, a szerző, vagy az olvasó?

Miért van az, hogy Kovács László, a tőlem idegen politikai hitvallása mellett is hitelesebb arc ennél a személynél?

Lehangoló gondolat, hogy ezt a frusztrált némbert még 2 évig el kell viselnünk.

Vagy ő lakik, egy másik bolygón, mint én vagy én lakok egy másikon, mint ő.

"független igazságszolgáltatás"
A szegedi függetleneket kommentáltad már, Berni?

H.P. De nem kicsit!

Komcsi módszer, amikor megmondják, mi a jó az embereknek. Itt most a Finesz felült a közhangulatra, ami épp a fordítottja a "kommunista módszernek". Úgy látszik, most látták elérkezettnek az időt, pedig a probléma elég régi.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés