DK: Most még szépen mondjuk: el a kezekkel a polgármesterek jogkörétől!

2019. augusztus 29. 14:34

Demokratikus Koalíció
MTI-OS
Megértjük, hogy Orbán Viktor fél a vereségtől, minden oka megvan rá, az ellenzék ezért hozta létre az összefogást.

„Az mfor.hu írta meg, hogy ha a Fidesz elveszíti az önkormányzati választást, akkor a kormány több lépésben el fogja vonni a polgármesterek jogkörét. Az iskolák mintájára elvennék az önkormányzatoktól a bölcsődéket, óvodákat is, valamint átvennék az irányítást az önkormányzati cégek könyvelése és működése felett is.

A Demokratikus Koalíció jó előre, most még szép szóval figyelmezteti az Orbán-kormányt: el a kezekkel a polgármesterek és önkormányzatok jogkörétől! Megértjük, hogy Orbán Viktor fél a vereségtől, minden oka megvan rá, az ellenzék ezért hozta létre az összefogást. De Orbán nem üzenheti azt a magyaroknak, hogy ha a nép nem a Fideszre szavaz, akkor a népnek kuss a neve. A városokat és falvakat azok az emberek fogják vezetni, akiket a nép október 13-án demokratikusan megválaszt. Akkor is, ha ezek nem Orbán emberei lesznek, és akkor is, ha ez Orbán Viktornak nem tetszik. A választás után önkormányzati ügyekben nem a népnek, hanem Orbán Viktornak lesz kuss a neve, jobb, ha ezt minél hamarabb az eszébe vési.”

Összesen 64 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Atyaúristen! Ez lenne az "európaiság" ellenzéki körökben? Amúgy meg érdemes megvárni az eredményeket a fenyegetés előtt. Nehogy úgy járjanak, mint Karácsony tavaly. Illetve járjanak csak úgy megint...

Érdekes, ezek kizárólag közönségesen képesek kifejezni magukat.

A tartalmi rész sem különb.

nem kell rögtön a rosszat feltételezni róluk. a 'most még szépen mondjuk' arra utal, hogy október 13 után már blanka lesz a szóvivőjük, és ő ugyan sokmindenre képes, de szépen mondani dolgokat speciel nem tud.

A szokásos ordenáré "DK" stílus. Egyébként maga a közlemény ál-közlemény, mert a feltételezésüket csak azért azért írták, hogy ismét állíthassák, októberben győzni fognak, s mennyire fél és félhet tőlük Orbán.

"Az mfor.hu írta meg, hogy ha a Fidesz elveszíti az önkormányzati választást, akkor a kormány több lépésben el fogja vonni a polgármesterek jogkörét."

Azt a cikket ti írtátok, redvás bolsik.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés