Tudja valaki, hol pakol éppen homokzsákokat fejlámpával Magyar Péter?

2024. szeptember 17. 21:21

Ami miatt nem mert kiállni vitázni Orbán Balázzsal.

2024. szeptember 17. 21:21
M. Kovács Róbert
M. Kovács Róbert
Facebook

Nyitókép: Földházi Árpád / Mandiner

„Tudja valaki, hol pakol éppen homokzsákokat fejlámpával Magyar Péter, ami miatt nem tudott (mert) kiállni vitázni Orbán Balázzsal a 48 percben a köztévén?!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KovG_1
2024. szeptember 19. 13:34
Pszichopeti annyira lapátol láthatatlanul, hogy az októberi pót lehetőség sem jó a vitára, nyilván még akkor is heti 168 órában fog szelfizni a homokzsákok előtt. Amúgy meg a szivárványos neokommunisták szerint Pszichopeti azért nem tárgyal Orbán Balázzsal, mert ő pártelnökként nem beszél egy másodsorban álló vezetővel. De azért a miniszterelnök álljon szóba Pszichopetivel. Hát ilyen logika alapján Viktor meg közép - és nagyhatalmak vezetőivel tárgyal, úgyhogy miért vitázna egy frissen alakult pártocska aktuális elnökével. És még valami. Pszichopeti azért nem vitázik SENKIVEL, mert azon kívül, hogy szakmai felkészültsége nulla, még buta is. Valamint pszichopata, tehát ha kényelmetlen kérdést kap, vagy a vitapartnere felkészültebb, akkor hisztériás roham kíséretében kiviharzik a stúdióból.
atti64
2024. szeptember 19. 11:30
MP OTTHON DÖGLIK FEJLÁMPÁVAL!!!!!!!!!!!!NEM AZ A FAJTA EMBER AKI A GÁTON LAPÁTOL ÉJSZAKA. AZ ÉN OLVASATOMBA CSAK EGY PATKÁNY NEM PEDIG EMBER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kokainfidesz
2024. szeptember 19. 11:13
Anyád picsájánál. Phi gecc, az azért már nívó... Mondjuk maradjunk annyiban, hogy mókusfejű Robinál csoda, hogy egyszerre tud levegőt venni és a záróizmokat egyben tartani.
tizennyolcfok
2024. szeptember 18. 17:01
ez meg ki a kurva anyja?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!