Orbán: Nekünk a Szajna a Balaton

2024. augusztus 09. 10:17

A miniszterelnök közösségi oldalán gratulált az újabb magyar érmekhez.

2024. augusztus 09. 10:17
null

Nyitókép: Facebook

Mint arról beszámoltunk: Rasovszky Kristóf és Betlehem Dávid fantasztikus úszással végeztek az első és a harmadik helyen a Szajnában megtartott nyílt vízi úszók versenyében. Rasovszky a tokiói ezüst után aranyérmes lett, a friss Európa-bajnoki bronzérmes veszprémi csapattársa óriási hajrával csípte el a dobogót.

Ezt is ajánljuk a témában

Az eredményhez Orbán Viktor is gratulált, aki annyit írt:

Nekünk a Szajna a Balaton. Gratulálok Rasovszky Kristófnak és Betlehem Dávidnak!


 

 

Összesen 494 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2024. augusztus 09. 20:18
"gyaloggos 2024. augusztus 09. 19:09 BIZONY, hogy KÓSA ÁLLAMCSŐDÖT EMLEGETETT!" A magát a NER-en kívül helyező, tehát vagy hazug, vagy hülye gyaloggos nem érti :)
gyaloggos
2024. augusztus 09. 19:09
B_Kanya! A NAPOT letagadnátok, csillagokat lelopnátok az égről, ha elérnétek azokat! BIZONY, hogy KÓSA ÁLLAMCSŐDÖT EMLEGETETT! " a jelenlegi cél a közvetlen államcsőd elkerülése, és "a krízis időszakára" egy átmeneti, legfeljebb két évre szóló forgatókönyvet kell megalkotni. A Fidesz ügyvezető alelnöke a Napi Gazdaság csütörtöki debreceni kkv-fejlesztési konferenciáján úgy fogalmazott: "a kényszerhelyzet miatt bizonyos gazdasági alkotmányossági szabályok felfüggesztésére is sor kerülhet átmenetileg".
gyaloggos
2024. augusztus 09. 19:02
MAJD MINISZTERELNÖK MEGCSINÁLTA! ÉPPEN most jelent meg egy nemzetközi felmérés, mely szerint az EUBAN MAGYARORSZÁGON a legnagyobb azok aránya, akik NEM ENGEDHETNEK meg maguknak SEMMILYEN nyaralást ! MAJD 100.000-rel több, mint tavaly! BULGÁRIA is előttünk!
B_kanya
2024. augusztus 09. 17:40
kunfia1 2024. augusztus 09. 14:42 "Kósa: "Nem akartam kárt okozni senkinek" hvg.hu/itthon/20100607_kosa_nem_akart_kart_okozni" Na, ebből a cikkből EZT nem idézte: "Kósa Lajos hangsúlyozta: az államcsőd fogalmat Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök találta ki, azt számtalanszor használták többen a választási kampányban, és akkor nem "robbant fel piac". Nem érti a kanfiú, de hát visszaavászkodott még hazudozni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!