Meg kell mentenünk Óbudát!

2024. augusztus 16. 21:08

Közös erővel kell felszólítanunk az Óbudára szégyent hozó, már börtönben levőket, hogy mondjanak le pozíciójukról.

2024. augusztus 16. 21:08
Bús Balázs
Bús Balázs
Facebook

Nyitókép: Dobrev Klára Facebook-oldala

„A bíróság döntése értelmében letartóztatták Kiss Lászlót. A példátlan letartóztatási hullámhoz vezető óbudai korrupciós botrány következtében vezetés és irányítás nélkül maradt a harmadik kerület. Beszédes a hallgatása ebben az ügyben Budapest főpolgármesterének, Karácsony Gergelynek és párttársának, Szabó Tímeának, Óbuda parlamenti képviselőjének is, hiszen letartóztatták Szabó Tímea kampányfőnökét és Karácsony két listás jelöltjét is. Óbudát a felelőtlen, korrupt vezetése óriási bajba sodorta. Mindenkinek, aki lokálpatriótaként felelősséget érez Óbuda sorsáért, azonnal és közösen cselekednie kell. Meg kell mentenünk szeretett lakóhelyünket, otthonunkat. 

Ezért, pártoldalaktól független, közös erővel kell felszólítanunk az Óbudára szégyent hozó, már börtönben levőket, hogy mondjanak le pozíciójukról. Az októberi alakuló ülésen az új testületnek fel kell oszlatnia önmagát és új, tiszta választásokat kell kiírni. Véget kell vetni ezzel a kerület szisztematikus szétlopásának. Van elég probléma és feladat, melyet meg kell oldanunk. Közösen és együttműködésben, ahogy 2019 előtt is tettük: pártpolitizálás nélkül, mert annak a helyi közéletben semmi keresnivalója nincs. Vissza kell térni az Óbudai modellhez, mely Tarlós István idejében létrejött és 2019-ig működött, irányításom alatt is”.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2024. augusztus 18. 22:03
Közös erővel kell felszólítanunk az Óbudára szégyent hozó, már börtönben levőket, hogy mondjanak le pozíciójukról. Meglepődve olvasom a mondatot, elvtárs! Ezek szerint ti ilyen esetben lemondanátok, lemondtatok? Csak egyetlen kicsike példát mondj erre, egy egészen kicsit! (vagy marha nagyot)
atti64
2024. augusztus 18. 08:51
A KÉPEN 2DB PATKÁNY LÁTHATO NEM EMBER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lajoss
2024. augusztus 17. 22:33
Ugyan,Balázs,a Polt-kutyák erőlködnek évek óta…most sikerült egy kamu vallomást kicsikarni valakiből…egy-két év múlva kiderül,hogy hazugság az egész… A Völner Palinál valahogy lefújták a tettenérést az illetékesek…ezt te érted,hogy miért?
states-2
2024. augusztus 17. 19:53
Az elhülyült kommunista szavazóktól Óbudát nem lehet megmenteni, sőt a fővárost sem, de ami fontos, az országot igen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!