Csak annyit mondtam Wintermantel Zsoltnak, hogy olyan, mint a kóbor állat

2024. augusztus 04. 07:08

Az a bizonyos, nyájas keresztényiséggel átitatott morális fölény.

2024. augusztus 04. 07:08
Mérő Vera
Mérő Vera
Facebook

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

„Az a bizonyos, nyájas keresztényiséggel átitatott morális fölény. A bukott fideszes politikus átkozódik a posztom alatt, amelyben a kölcsönös sportszerűséget méltatom.

(Azóta még jobban belejött, pedig csak annyit mondtam neki, hogy olyan, mint a kóbor állat, amelyik folyton lopni jár a teraszon kintfelejtett ételt: megmérgezni nyilvan nem fogod, de a hashajtón azért elgondolkodsz.)”

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2024. augusztus 08. 15:09
T. Péter-catalina11 2024. augusztus 06. 11:18 • Szerkesztve Most úgy döntöttem, hogy végigviszem, és beleverem az orrodat végre" mi van T. Péter, csak nem kiment az ukrán frontra, hogy harcoljon Soros érdekeiért... (libernyákul: a demokráciáért) ? A múltkori dührohamát látva, már azt hittem, hogy végre nem menekül, hanem harcol...Aztán mikor láttam, hogy betárazta Luzsényit és a Sion Bölcseit, na mondok, szegény megint be fog égni... De sehol semmi, vagy tán maga is rájött, hogy biztos bukás elé néz, így aztán megint elsomfordált.. Talán majd máskor, máshol...ha már kipucolta gatyáját... na minden jót elvtárs, két napot vártam, most már erről a témáról távozom..
catalina11
2024. augusztus 06. 16:16
(4) Most úgy döntöttem, hogy végigviszem, .." T. Péter, maga egy hős. Eddig minden vitát nagy pofával, tudálékos magabiztossággal kezdett, aztán ahogy közeledtünk a konkrétumok felé, úgy halkult, és a pár ütésváltás után felszívódott. Csak jelzem, hogy ezt sokan észrevették. Node most végigviszi....nehéz lesz, mert azt bizonyítani, hogy valaki SOSEM mondott ilyet-vagy olyat szinte lehetetlen....szerintem kezdje ezzel, mert sok kört megspórolhatunk.
catalina11
2024. augusztus 06. 11:28
Századszor próbálod el ezt a tekergőzést, és ha a partnereid megunják az ostobaságoddal való hadakozást, akkor triumfálsz, hogy de neked lett igazad." hát nézzük, mit unnak a partnerek.. T. Péter felkészültségéről egy komment: "Tekeregsz, mint egy kígyó, hogy féligazságokból olyan mesét rakj össze ami neked tetszik, ami a felelősséget elhárítja, szétteríti. " én speciel nem unom, kifejezetten élvezem, ahogy tekereg... ja, és mi van a fotóval? Konkrétan!
catalina11
2024. augusztus 06. 11:23
T. Pétercatalina11 2024. augusztus 06. 11:18 (4) Most úgy döntöttem, hogy végigviszem, .." ez mind? de egye fene próbálja meg....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!