Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Sokkoló felvétel: taxisok fenyegették egymást egy parkolóhely miatt (VIDEÓ)

2024. július 03. 08:24

A független taxisok nem nézték jó szemmel megszokott helyükön megjelenő konkurenciát.

2024. július 03. 08:24
null

Nyitókép forrása: A robiikaaa2002 TikTok-oldala

 

Nem mindennapi felvétel látott napvilágot, amin az látható, hogy egy taxis várakozóhely miatt ölre mennek egymással a sofőrök. A felvétel először a Fővárosi Taxisok zárt csoportjában jelent meg, majd kikerült TikTokra is.

Egy céges sofőr rendelésre ment ki a Váci utca és a Kigyó utca sarkán lévő taxiállomásra. Később kiderült, hogy ugyanazon a helyen dolgoznak független taxisok is, kik nem nézték jó szemmel a konkurens sofőrt. A felvételen az látható, hogy két férfi, akik feltehetően szintén taxisok, kiszállnak egy kocsiból és odamennek a várakozó sofőrhöz, majd pedig obszcén szavakat a fejéhez vágva megpróbálják elzavarni őt.

Na húzzál el innen!”

– mondta az egyik férfi a felvételt készítő taxisnak.

A jelenetről készült videót itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-123
2024. július 08. 14:46
🍓 ️ ­­É­r­­t­­é­k­­­e­l­­d­­­ ­a­ ­­­s­­z­­e­­x­i­­ ­­­p­­u­n­­­c­­i­­­m­­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­­­𝐔­𝐍
bf109g14
2024. július 04. 09:40
Ezt a típust kéne valahogy kiszűrni. Agresszív, kötekedő, öntörvényű, primitív véglények. Ezek tolnak le a pályán, büntetőfékeznek, stb., és minden konfliktust fenyegetéssel és verekedéssel akarnak megoldani. Ez az élőlényfajta nem kellene jogosítványt kapjon, eleve. Sajnos túl sok van belőlük, elég átlépni a határt nyugatról, hogy feltűnjön, országunk közútjai a bunkó és agresszív prolik játszóterei. Amúgy érdekelne a módszer, hogy lehet egy sötét bmw (izomtömeg és faroknövelő egyben) két ilyen szar alakkal taxi. El tudom képzelni a módszert, gyanútlan utas beül, csilliárdos viteldíjat meg vagy kifizeti, vagy kilátásba helyezik a verést. Országimázs, sötétbalkáni módon. Sajnos túl sok ilyen retek van. Gyúrótermekben pár razzia, NAV vizsgálat, drogteszt, egyből kevesebb lenne ezekből a retkekből szabadon (persze ehhez érzéketleníteni kéne a bírói kart is...). Bár m.richárd, az árpád hídi ámokfutó, vagy berki esete mutatja, ennek a típusnak tényleg szinte mindent szabad... Amúgy
ladislav-0
2024. július 03. 19:00
Itt elérhető a video rumble.com/embed/v52y7hi/?pub=1w0mjk
Same
2024. július 03. 16:30
Mennyi bevétel kiesés ennyi ingyenreklám?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!