Rendkívüli!

Minden külföldi útját lemondta Orbán Viktor

Publicisztikai csörtéknek nem tettlegességgel vetünk véget

2024. július 20. 15:34

De nem is biztos, hogy az Ábrahám-Puzsér Róberttalálkozón ez történt.

2024. július 20. 15:34
null
Hont András
Hont András
Facebook

Fotó: Mandiner/Baksa Norbert

„1. Publicisztikai csörtéknek nem tettlegességgel vetünk véget.

2. De nem is biztos, hogy az Ábrahám-Puzsér Róberttalálkozón ez történt, és nem egy fölkérdezős, arcba mászós dulakodás közben tett lefogási kísérlet után repült egy pofon – mint ahogy az egyik Róbert állítja. Amennyiben így van, akkor a másik Róbertnek annyit lehet mondani, hogy a gengszterrap light elég szánalmas. Bede Zsolttal való első meghitt találkozásomkor nekem is akkor borult el az agyam, amikor megpróbált a kezemhez érni. Ezután raktam ki a pizzázóból, de azt el kell ismernem, hogy nem rohant utána a rendőrségre. Az egyik Róbert lapjához, a Pesti Srácokhoz rohant, ahol is az ország legbutább médiatartozéka azt igyekezett kihozni az esetből, hogy én végigpofozom az ártatlan jobboldaliakat. 

3. Az nem lényegtelen mozzanat, hogy volt-e lekicsinylő gesztus a másik Róbert részéről a múlt héten elvesztett kisbabáról szóló közlésre. Jogilag nincs relevanciája, emberileg nagyon is. 

4. A fentiektől, azaz a fizikai kontaktustól függetlenül a tegnap délután azért azzal indult, hogy az egyik Róbert megpróbálta kirúgatni a másik Róbertet a véleménye miatt. Ilyet a szólásszabadság hívei és főként a píszí elutasítói nem csinálnak. 

5. Mindenesetre érdeklődéssel szemléljük, hogy a diktatúra rendőrsége és ügyészsége miként fegyelmezi meg a fideszes egyik Róbertet. Azt máris roppant komolyan vette a nyomozóhatóság, hogy a másik Róbert súlyosan traumatizálódott, mivel az egyik Róbert önkéntesen tett vallomását követően, még az éjszaka közepén újból előállították, és fogdában töltették vele az éj hátralévő részét. 

6. A mítúkorszakban és főleg az áldozatiság ilyen régi szószólójával kapcsolatban, mint a másik Róbert, természetesen nem vonom kétségbe az elszenvedett traumákat, de azt érdekesnek tartom, hogy ebben a traumatizált állapotban két óra elteltével már sikerült visszatérni az én basztatásomhoz. Persze ebből az a következtetés is levonható, hogy az összes többi rólam szóló hazugságot és ostobaságot is trauma hatása alatt posztolta.

7. Ahogy őszintén remélem, hogy a mellékelt nyilatkozat is a trauma számlájára írandó, mert az összes eddig sorolt verbális és fizikai megnyilvánulás közül ez a legvállalhatatlanabb. Kollektíven megbélyegző, rasszista és/vagy szegényező. Pedig ezerszer inkább szülessen az ember putriba, mint nepotista alapon elkényeztetett úrigyerekként (mondván, hogy ez neki jár) elhelyezzék a Diákhitel Központ élére. Nagyon sajnálom, hogy az egykor remek kritikai érzékű Puzsér Róbertnek az előbbi már derogál, az utóbbi viszont kifogástalan és példamutató”.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Puzsér Róbert

Facebook

Idézőjel

Hiába pózolsz a Bibliával, az öklöd joga jelzi, hogy keresztény se vagy, csak egy féltékeny, meleg proli.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2024. július 23. 00:31
P.R. mánias -depresszív elmebeteg. Pszichiátriai kezeles alatt áll. Lapozzunk....
Grf. Fuera de Eso
2024. július 22. 12:36
Igaza van annak, aki ebben az uborkaszezonban felhívja a figyelmet a megfelelő hidratáltságra.Ez fontos a megfelelő lelkiállapothoz. Javaslom a résztvevőknek, igyanak valamit , majd hagyják a francba ezt a bolhacirkuszt !
zolka50-52
2024. július 21. 14:55
Tényleg ennyire fontos, hogy a saját magukat valakinek képzelő senkik (Puzsér, Hont stb.) hogyan civakodnak a semmin?
Robi54
2024. július 21. 13:00
Puzsér provokált,kapott egy pofont. Az ügy lezárva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!