Nem várt helyről kapott hatalmas segítséget Orbán Viktor

2024. február 27. 17:49

Ennyit a kormánybuktatásról.

2024. február 27. 17:49
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„A kegyelmi ügyet és a lemondásokat követő baloldali ellenzéki mozgások, lépések az elemző szerint kifejezetten rosszat tettek Gyurcsányéknak. Az Indexen megjelent elemzésében Nagy Attila Tibor többek közt a következőket írta:

»Kár volt a vasárnapi tüntetést megtartani. Meglehetősen kevesen mentek el a DK–MSZP–Momentum–Párbeszéd – Zöldek által meghirdetett demonstrációra. A tüntetésnek nem sikerült egységes, jól megfogható üzenetet közvetítenie, ellenben fenntartotta, sőt, talán még fokozta is az ellenzéki pártok közötti ellentéteket és bizalmatlanságot azzal, hogy Kunhalmi Ágnes MSZP-társelnök a nagyobbacska ellenzéki pártok kritizálását tartalmazó beszédével elvitte a show-t. Az LMP viszont jól járt, hogy nem adta a nevét a kudarcba fulladt demonstrációhoz.

És bizony jól járt az Orbán Viktor vezette NER is, mert a hatalmas influenszertüntetés után a pártpolitikai ellenfelei lebőgtek vasárnapi délután,

és ezért a kormányoldalnak semmit sem kellett tennie, csak kárörvendően figyelnie. […]«

Ez világos beszéd. Úgy tűnik Nagy Attila Tibor végre megvilágosodott és végre jól látja a dolgokat.

Összefoglalva az elemző véleményét, váratlan helyről kapott hatalmas segítséget Orbán Viktor,

aki amúgy is maximálisan élvezi a józan gondolkodású emberek bizalmát.

Ennyit a kormánybuktatásról.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Nagy Attila Tibor

Index

Idézőjel

Az influenszertüntetés után Orbán Viktor pártpolitikai ellenfelei lebőgtek.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Csépányi Balázs

Magyar Nemzet

Idézőjel

A jogi felelősségen túl Varjunak és ezáltal Gyurcsány díszes kompániájának a politikai következményeket is vállalnia kell.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2024. február 29. 17:32
A sikertelenség elhülyüléshez vagy elgazemberedéshez vezet.
masikhozzaszolo
2024. február 28. 15:15
/váratlan helyről kapott hatalmas segítséget Orbán Viktor/ Olvasom többször. A kommenteket is. És segítsetek már, hol van az a hely, ahonnan a váratlan segítség jött?? A viccet értem, de NAT az ugye nem hely, meg nem váratlan, meg nem valaki. Számomra váratlan hely mondjuk a szlovákok, csehek, lengyelek, olaszok, franciák, hollandok, németek és Brüsszel, Washington. Innen pofon jön nem segítség.
iimre
2024. február 28. 12:39
"Tommaso feb27. 18:54 Egy ilyen diktaturat nem lehet tuntetesekkel megdonteni, de meg megjobbitani sem. " MIlyen diktatúráról beszélsz, idióta? :DDD Szabad és demokratikus választások vannak Magyarországon, Te gyökér! https://www.valasztas.hu/kinek-van-valasztojoga-
catalina11
2024. február 28. 12:18
"Kár volt a vasárnapi tüntetést megtartani. Meglehetősen kevesen mentek el a DK–MSZP–Momentum–Párbeszéd – Zöldek által meghirdetett demonstrációra. A tüntetésnek nem sikerült egységes, jól megfogható üzenetet közvetítenie, ellenben fenntartotta, sőt, talán még fokozta is az ellenzéki pártok közötti ellentéteket és bizalmatlanságot azzal, hogy Kunhalmi Ágnes MSZP-társelnök a nagyobbacska ellenzéki pártok kritizálását tartalmazó beszédével elvitte a show-t. Az LMP viszont jól járt, hogy nem adta a nevét a kudarcba fulladt demonstrációhoz. És bizony jól járt az Orbán Viktor vezette NER is, mert a hatalmas influenszertüntetés után a pártpolitikai ellenfelei lebőgtek vasárnapi délután, és ezért a kormányoldalnak semmit sem kellett tennie, csak kárörvendően figyelnie. " hát igen, én mondtam, hogy minden Orbán elleni libernyák ármánykodás után akkora pofont kapnak, hogy sírva rohannak Soros elvtárshoz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!