Szentkirályi Alexandra az Airbnb ügyében is helyre tette Karácsonyt (VIDEÓ)

2024. október 24. 08:57

Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője szerint a városvezetés soha nem csinált semmit.

2024. október 24. 08:57

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Karácsonyék ígérték, de soha nem csináltak semmit az Airbnb-szabályozásnál – közölte a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője csütörtökön a Facebook-oldalán megosztott videójában. Szentkirályi Alexandra a videóban azt mondta:

Karácsony Gergely főpolgármester az Airbnb kérdésben olyan, mint egy napraforgó, csak ő nem a nap felé, hanem mindig a kevesebb munka irányába fordul.

Hozzátette, hogy a főpolgármester a 2019-es a kampányban például még fővárosi Airbnb-szabályozást ígért, és azt mondta, átfogó szabályozást vezetnek be, hogy az Airbnb ne lehetetlenítse el a budapestiek lakhatását, majd egy évre rá már teljesen másképp vélekedett. Most meg, amikor már az Airbnb-szabályozás készül, azzal vádolja a kormányt, hogy az nem merte külön csak rábízni a szabályozást – közölte a frakcióvezető. Úgy fogalmazott: „először azt ígérte, hogy ő megcsinálja, majd pedig örült, hogy a kerületeknek kell, most pedig sajnálja, hogy a kormány teszi meg helyette. Ezt azért nehéz követni, de egy valami biztos pont maradt a Városházán. 

Karácsonyék ígértek, de soha nem csináltak semmit az Airbnb-szabályozás terén.

A kormány ezt a tétlenséget elégelte meg, ezért kell a budapesti lakhatási válságba beavatkoznia, mert a budapestiek ennél többet érdemelnek.”

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000124
2024. október 24. 10:02
🍓 ️ ­­­É­­r­­t­­é­­­k­e­­l­­d­­­ ­­­a­ ­s­z­e­­x­i­­ ­p­u­­­n­­c­­i­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Osztap_Bender
2024. október 24. 09:57
Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője szerint a városvezetés soha nem csinált semmit. Nem csinált semmit? Akkor ki a f.sz festette fel a bicikli sávokat, ki a f.sz záratta le a rakpartokat, ki a f.sz legelteti nyakig érő gazokon a méheit, ki a f.sz egyirányúsította követhetetlenül a belvárosi utcákat, ki a f.sz okozta a totális közlekedési káoszt, ki a f.sz szüntette meg a dunai hajózást? Ki a haramiák lopták szét a főváros pénzét, kiket pénzelt számolatlanul a hibbant barom? És mindezt a felelős magyar kormány sunyin mosolyogva tűrte és tűri most is ahelyett, hogy rendeletekkel akadályozná meg a tombolást.
tompika-2
2024. október 24. 09:32 Szerkesztve
Kifejezett örömömre szolgálna, ha ez a kardos... , vagyis inkább hüvelyes menyecske a dolgokat intézné, és nem folyamatosan tanító nénit imitálna. Menjen már melegebb éghajlatra a tavaszi manőverei után, amikor kiugrott a buzi és a málészájú pipogya mellől a főpolgármesterségért folytatott választási versenyből. Csak hallanám már egyszer a javaslatait ennek a némbernek!
Mich99
2024. október 24. 09:27
Patkány Peti és Kamu Geri mögött is amerikai politikai tanácsadók állnak, akik megmondják, hogy mikor KELL válaszolni (és mit) és mikor nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!