Szabó Tímea hisztérikus jelenetén nevet az internet, csúnyán pórul járt

2024. október 11. 14:09

Addig jár a korsó a kútra…

2024. október 11. 14:09
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

„Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, Szabó Tímea parlamenti képviselő ismét az Országgyűlésben próbált jelenetet rendezni. Ezúttal Varga Mihály tette helyre. Miután Szabó Tímea a Parlament egyik folyosóján támadta be a pénzügyminisztert, a kormánypárti politikus kapott az alkalmon, és megkérdezte a balliberális óbudai képviselő asszonytól többek között azt, hogy tudja-e, miért van börtönben Kiss László, és azt is, hogy mikor találkozott utoljára az előzetes letartóztatásban lévő DK-s óbudai polgármesterrel? Varga Mihály kérdésére Szabó Tímea rövid választ adott, ami kimerült abban, hogy »nem szokott börtönben látogatni embereket«. 

Mint ismert, Kiss László napokkal ezelőtt a fogdában tette le a hivatali esküjét. A Gyurcsány-párti polgármester augusztus közepén vált az óbudai korrupciós botrány gyanúsítottjává, jelen állás szerint 18 millió forint vesztegetési pénzzel kellene elszámolnia.

A Párbeszéd politikusa a 2010-es kormányváltás óta előszeretettel gyanúsítgatja korrupcióval a kormányoldalt, de most, hogy a saját oldalának képviselőjével szemben merült fel ez a gyanú, már rögtön a hatóságokat vádolja. Szabó Tímea teljes mellszélességgel állt ki az óbudai korrupciós botrány kapcsán hivatali vesztegetéssel, valamint más bűncselekményekkel gyanúsított Kiss László DK-s polgármester mellett.

Most azonban emberére talált, Varga Mihály rendesen kiosztotta. Úgy látszik, nem tanult Szabó Tímea és a baloldal abból, hogy az emberek most júniusban is világosan a tudtukra adták, hogy nem kérnek ebből az elképesztően alacsony színvonalú politizálásból. Továbbra is ezt az utat kívánják járni. Ez pedig csupán arra elég, hogy a világháló népe nagyokat kacagjon rajtuk.

Érthetetlen, de az ő dolguk, az ő választásuk.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Csépányi Balázs

Magyar Nemzet

Idézőjel

Rájött, hogy ez bizony a nagyfiúk játéka.

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. október 11. 15:48
Ásít,lapoz…
sexykitty-5000108
2024. október 11. 15:33
🍓 ️ ­É­­­r­­t­­­é­­­k­e­l­­­d­­­ ­a­­­ ­­­s­z­e­­­x­i­­ ­p­­u­­n­­c­­­i­m­­a­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
ördöngös pepecselés
2024. október 11. 15:29
nem csodálom hogy idegösszeomlásuk van a moslékosoknak. Az a öldöklő verseny ami elkezdődött az ellenzéki szemétdombon mindenkit kiborítana. A megélhetési politizálás folytatása a tét.
Kristály
2024. október 11. 15:19
CIA ügynök a Timcsike és 0.3%osak és már csak ketten vannak a Párbeszédben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!