Hadházy szerint bűncselekménygyanús, ami a Magyar Péter vezette Diákhitel Központban történt

2024. október 16. 17:45

Hadházy Ákos úgy véli, kevesebbért is tartott már korrupcióinfót.

2024. október 16. 17:45

Nyitókép: Hadházy Ákos a Diákhitel Központ ügye miatt tartja magát távol a Magyar Péter vezette Tisza Párttól. Fotó: AFP/Kisbenedek Attila.

Hosszabb lélegzetű interjút készített Hadházy Ákossal, a valaszonline.hu, a beszélgetés során Magyar Péter is szóba került, Hadházy pedig a Magyar vezette Diákhitel Központ ügyéről is beszélt. Mint ismeretes, 

a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal vizsgálatában túlárazott szerződésekről írt, amelyeket akkor kötöttek, mikor még Magyar volt a szervezet vezetője. 

A jelentésről Hadházy is beszámolt a Facebook-oldalán, amire csípős megjegyzéseket kapott Magyartól. 

Ezt is ajánljuk a témában

Hadházy Ákos szerint csak az ellenzék tehetetlensége miatt léphetett színre Magyar Péter. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Hadházy a mostani interjúban jelezte: kevesebbért is tartott már korrupcióinfót, mint amiket Magyar a Diákhitel Központ vezéreként aláírt. Hadházy azt is elmondta, ha igaz, amit a KEHI leírt, az bűncselekménygyanús. Arra a felvetésre, hogy miért nem a Tisza Párt tagja (pedig legutóbb is fellépett a rendezvényükön a köztelevíziónál tartott összejövetelen), 

Hadházy ismét visszatért a Diákhitel Központ ügyéhez és elmondta, éppen a Diákhitel Központ szerződései miatt tartja távol magát a Tisza Párttól. 

Magyar Péter valószínűleg annak sem fog örülni, hogy Hadházy szerint Magyar hirtelen jött népszerűsége nem a személyének szól, hanem az ellenzék hosszú ideje tartó tehetetlenségének. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kekszalagosautistamarki
2024. október 16. 20:32
hadházy nem először dicsekedik már el vele, hogy politkai érdekekből hallgatott el bizonyítékokat baloldalhoz köthető alakok korrupciójáról nem kellene ezért lekapcsolni?
sexykitty-5000115
2024. október 16. 19:50
🍓 ️ ­É­­r­­t­é­­­k­­e­­­l­­­d­ ­­a­­ ­­s­z­­e­x­i­­ ­­p­u­n­­c­i­­m­­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
atti64
2024. október 16. 19:41
A PATKÁNYT KIIRTANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gyaloggos
2024. október 16. 19:05
EZ így van! A SURMÓ pillanatnyi mags támogatottsága NEM neki szól, hanem a FIDESZ, ORBÁN VIKTOR jelenlegi kormányzása ellen! A LESZEREPELT ellenzéki pártok pedig már totálisan hiteltelenek, így HA ló nincs, SZAMÁR is jó alapon támogatják a SURMÓT ! DE, MINT SZÜRKE SZAMÁR a ködben, úgy eltűnik majd a SURMÓí !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!