Jelzem a fejhangon visítozó lipsiknek, hogy nem minden vonat késik

2024. augusztus 29. 19:46

A felcsúti kisvasút például kifogástalan minőségű, mindig pontosan érkezik.

2024. augusztus 29. 19:46
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

„Jelzem a fejhangon visítozó lipsiknek, hogy nem minden vonat késik, siklik ki és van használhatatlan állapotban Magyarországon. A felcsúti kisvasút például kifogástalan minőségű, mindig pontosan érkezik, és biztonságosan üzemel, hiszen azzal nem jár senki, és ez így helyes, ugyanis nem utazásra való: a felcsúti kisvasút hatalmi jelvény, ami ellen ha tiltakoznak a kígyóvállú libernyákok, Orbán Viktor meghosszabbítja a bicskei gyermekotthonig.

Több hazafiságot és nagyobb körültekintést várok el a magyarságdeficites csürhétől, ha agyvérzés kerülgeti őket a hazai vasúti közlekedés körülményei miatt, kapcsolódjanak ki az Alcsútdobozi Arborétumban, amely Felcsútról a kisvasúttal könnyen és kényelmesen elérhető.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. szeptember 14. 16:58 Szerkesztve
Hát persze, hogy nem minden vonat késik. Pl. Puzsér politikai tévelygéseinek áltudományos bevonata, az soha nem késik, az jön egyböl, ahogy ö megszólal. Mikor Puzsér nyomja a dumát, az olyan mint amikor a pékek gyúrják a tésztát. A különbség csak annyi, hogy Puzsér vakarékjából nem lesz sütemény. Anélkül, hogy etimológia ismereteimmel villogni akarnék, megjegyzem, hogy a Puzsér név német gyökerekkel rendelkezik, a nyelvészek szerint a "Pfuscher" (= kontár, csaló) szóból származhatott le. Lehet, hogy mi itt szidjuk Robit és közben ö egyszerüen csak jámbor, tisztességes hagyományörzö személy. Amint lemegyek a boltba marhahúsért, Szidom magamban ezt a balga Puzsért. Mert ha derék Titusz kutyám TV elött ül, Puzsért meglátván nyüszít kegyetlenül.
Ergit
2024. augusztus 31. 16:27
Így nem ér!!!!! Azt mondta "visszavonul", aztán mégis itt van!!
2024. augusztus 31. 10:32 Szerkesztve
Irigykedsz mi te köcsög?
atti64
2024. augusztus 30. 22:40
KITAKARODTÁL MÁR AZ ORSZÁGBOL?????????????????????????????????????,
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!