Dermesztő fejlemény: Lendvai Ildikó beleköpött Gyurcsány levesébe

2024. augusztus 18. 06:07

Nem mind arany, ami fénylik.

2024. augusztus 18. 06:07
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

„A héten Kiss László DK-s polgármestert is elérte az óbudai korrupciós botrány. Szerda reggel ugyanis a nyomozó ügyészek bilincsben vitték el a DK-s kerületvezetőt. A III. kerületi polgármester őrizetbevétele azért sem lehet meglepő, mivel várható volt, hogy a hetekkel ezelőtt letartóztatott, százmilliós vesztegetéssel gyanúsított alpolgármesterénél nem fog megállni az ügy. Ráadásul több vallomás szerint Kissnek is visszaosztottak a kenőpénzekből. Természetesen Gyurcsányék kiálltak a polgármesterük mellett, mondván, ez az egész vád csupán egy új választás kikényszerítésének eszköze. Nem meglepő, hogy Lendvai Ildikó is megszólalt az ügyben, hiszen ő mindenhez is ért:

»Nyilván semmilyen részletet nem tudok az óbudai önkormányzatnál folyó nyomozásról. (Könnyebb lenne a dolgom, ha a Pesti Srácoknál vagy hasonló orgánumoknál dolgoznék, hiszen hozzájuk érdekes módon korábban eljutottak titkos nyomozati anyagok.) Nem tudhatom, ki bűnös, ki nem. […] Nem akarok mesterséges politikai hátteret kreálni, hiszen nincsenek komolyabb információim. De annyit tudok: a jogállam hiányának legsúlyosabb következménye, hogy sok egyéb eset miatt nemcsak a politikus, az átlagos állampolgár is bizalmatlan. Már nem biztos abban: a bűnüldözés bűnt üldöz, és (noha minden tiszteletem a szakmai becsületüket őrző bíráké és bíróságoké) az igazságszolgáltatás igazságot szolgáltat. És ez nem egy polgármester egyedi ügye. Ez közös tragédiánk.«

Lendvai elismerte, hogy nem tud semmit a konkrét esetről, de azért már megpróbálta az ügyet elkenni, globális problémaként beállítani, amiről kizárólag a kormány tehet, mert szerinte az emberek elveszítették a hitüket az igazságszolgáltatásban.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Lendvai Ildikó

Facebook

Idézőjel

Nyilván semmilyen részletet nem tudok az óbudai önkormányzatnál folyó nyomozásról.

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Obsitos Technikus
2024. augusztus 18. 21:22
Hát jó étvágyat! :-) Remélem ment vele a protkó is! "Aztán itt vannak a levesek. A levesbe mindenféle vót tegnap is: pertlidarab, csipetke, nadrággomb, pipakupak meg miegymás... Arra gondoltam, hogy a ténsasszony talán nekem külön főzi ezeket a dolgokat, mert rettentően haragszik rám. A bakterom az sokkal szerencsésebb, mint én: ő például szarvasbogarat fogott a sűrűkrumpliba. Elkértem tülle, nekem adta. - Hunyjuk be a szemünket - mondom a bakternak -, oszt úgy falatozzunk. Evés közben becsuktam a szemem, de sokáig ezt sem bírtam ki."
rizotto
2024. augusztus 18. 19:26
"noha minden tiszteletem a szakmai becsületüket őrző bíráké és bíróságoké" A valóság sajnos ennek az ellenkezője. A libsik által érzékenyített bírók sajnos a beépített téglák. Ők biztosítják a joggal való visszaélés lehetőségét az ügyvéd bűntársaknak és kiszolgálják a globalista gazdáikat.
Mandiner444hu
2024. augusztus 18. 18:03
Karácsony Gergely a köztulajdonban lévő Dandár fürdőt magánkézbe játssza át így elvéve azt a budapesti lakosoktól.
Hangillat
2024. augusztus 18. 15:33
"Nyilván semmilyen részletet nem tudok..... a jogállam hiányának" 'Csukván': a balsevista, NER-irritációtól állandóan vakaródzó akarnok-vakarnok asszonyság holtodiglan holtbiztos 'jogállami népbiztos'.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!