Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Meglepő részlet került elő Magyar Péter múltjából, és nemigen passzol az eddig általa mutatott képbe

2024. május 26. 21:43

Hiába igyekszik vért izzadva bizonyítani az ellenkezőjét, „Magyar Péter a Fideszben egy potyautas volt. A felesége, Varga Judit időnként elvitte különböző rendezvényekre, ott állt vagy ült” – árulta el kérdésre válaszolva a párt kommunikációs igazgatója.

2024. május 26. 21:43

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

Menzer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Kossuth Rádió vendége volt vasárnap. A műsorban többek között Magyar Péter neve is felmerült, akivel kapcsolatban a politikus kérdésre válaszolva egy-két kulisszatitkot is elárult.

 „Magyar Péter a Fideszben egy potyautas volt”

„Vért izzadva próbálja azt bizonyítani, hogy a Fideszben belső körös, fontos ember volt, közel volt a vezetőkhöz” – fogalmazott a beszélgetés során a politikus Magyar Péterről szólva.

„Erre mondta Orbán Viktor miniszterelnök, hogy ha Magyar Péter a belső körben volt, akkor ő biztos, hogy abban nincs benne” – vetette közbe a riporter, amelyre reagálva a Fidesz kommunikációs igazgatója elárulta:

Magyar Péter a Fideszben egy potyautas volt. A felesége, Varga Judit időnként elvitte különböző rendezvényekre, ott állt vagy ült a felesége mellett, fogta a felesége szoknyáját”.

„Amikor úgy gondolta, hogy fontos ember közelébe ért, akkor ott sündörgött és dörgölődzött. Ő egy ilyen sündörgő-dörgölődző ember. És még azt is el tudom önnek mondani, ami az abszurd abszurdja, hogy női programokra is elment. Ugye, vannak olyan programok a politikában, amelyeket kifejezetten női politikusoknak szerveznek. És oda is elvitette magát a feleségével.

Tehát mondjuk ott volt tíz nő, ő meg ott állt a felesége mellett, és fogta a szoknyáját”,

egy ilyen emberről van szó – jelentette ki Menczer Tamás.

A beszélgetést a fent idézett mondatokkal itt tudja megtekinteni:

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Bartus László

Amerikai Népszava

Idézőjel

Magyar elindult a damaszkuszi úton, de nem fordult meg rajta. Megy legyilkolni a baloldalt, és lehet csatlakozni hozzá a baloldalról.

 

Összesen 505 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. május 27. 18:22
INGYENÉLÖ PATKÁNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
falcatus-2
2024. május 27. 11:42
cccbasatu 2024. május 27. 10:31 A fő erénye hogy a nép tekintélyes része támogatja...." Mennyi az a tekintélyes? és honnan tudja, hogy mennyi az annyi?
gyaloggos
2024. május 27. 10:48
MENCZER ! EZT eddig is tudtuk, sokan tudták! „Magyar Péter a Fideszben egy potyautas volt” CSAK hát nem MAGYAR PÉTERRE, a TISZÁRA szavaznak, akik rá, ama pártra szavaznak hanem a FIDESZ ellen! ÚGY vélekednek, GYURCSÁNY és bandájára csak nem DE a TISZÁRA igen!
cccbasatu
2024. május 27. 10:31
No-no, Pszhio Peti a két megalázott,megszégyenített hölgy a fidesznyik banda áldozata.De édes a bosszú mert magukra haragították az ország Petikéjét aki borzalmas mészárlást rendez a fidesznyik népszerűsége ellen! A fő erénye hogy a nép tekintélyes része támogatja.Az hogy külföldről kap-e pénzt vagy egyéb támogatást lehet hogy humbug mert a fidesznyik állítja és a fidesznyik legfontosabb teendője a hazudozás a pánik keltés,a megfélemlítés,a zsarolás és a lopás! Orbán Viktor hol a pénzünk?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!