Havas Henrik szerint Vitézy Dávid autista

2024. április 20. 18:39

„Egyébként az nem autista, aki 6 éves korában írogatja a szerelvények befutását” – fogalmazott.

2024. április 20. 18:39

Fotó: Képernyőfotó

A Frisshírek podcast legújabb adásában Dömsödi Gábor Havas Henrikkel beszélgetett aktuális közügyekről. Mielőtt azonban áttértek volna a politikára, megtudhattuk tőlük, hogy

mindkettőjüknek van Szocialista Kultúráért elnevezésű miniszteri kitüntetésük, Havasnak pedig egy Szocialista Munka Hőse kitüntetése is.

Havas Henrik ezt követően Vitézy Dávid irányába rögtön el is ejtett egy ízléstelen megjegyzést. „Egyébként az nem autista, aki 6 éves korában írogatja a szerelvények befutását” – fogalmazott gúnyosan. Ezt követően pedig Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője, valamint Magyar Péter vitája is szóba került. Ezzel kapcsolatban Havas pusztán annyit tudott mondani, hogy „van bármi értelme Kocsis Máté bármelyik mondatának is?” Azt is megtudhattuk tőle, hogy 

szerinte Kocsis Máté úgy néz ki, mint egy matrjoska baba. 

Szerinte Moszkvában a Vörös tér sarkán apró, fából készült Kocsis Mátékat árulnak. Havas azt is elmondta, hogy olyan, mint Hajdú Péter, és nem tud rá haragudni, mert mindent kinéz belőle. 

A műsorban a köztársasági elnök is szóba került, Havas teljesen kiakadt, hogy a holokauszt emléknapja alkalmából Sulyok Tamás beszédet mondott a Parlamentben. Szerint Sulyok egy „szerencsétlen ember”.

A videót az alábbiakban tekintheti meg:

***

 

 

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:16
🍓 ️ ­­­A­ ­­­d­­­ö­­g­­­ö­­­s­­ ­l­á­­­n­­y­o­­­k­­ ­­­v­­á­r­­­n­­a­k­­ ­­r­á­d­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­­𝗨­𝗡
2024. április 26. 23:50 Szerkesztve
Henrik nem jól nézel ki. Szállj magadba, még talán lenne idöd arra, hogy lelkiismeretvizsgálatot tarts, és megbánjad a nemzet ellen elkövetett büneidet. Tudjuk, tudjuk,.. a kitüntetéseid.... De gondolj arra, hogy Hitler 1936-ban az év embere volt, Obama békenobeldijat kapott, és még Gyurcsány is a miniszterelnökségig vitte. Ne ezekkel a földi firlefancokkal törödj, hanem készülj az Úrral való találkozásra. Mit mondasz majd neki, mivel védekezel? Neki nem tudsz hazudni. Békülj ki Orbánnal és a magyarokkal, ezt az Úr majd méltányolni fogja. A müsorotok elején mondjatok el legalább egy Miatyánkot azzal az ütödött Dömsödivel bemelegítés képpen. Fel kell számolnod a spirituális analfabétizmusodat, mert odaát ezt nem nézik jó szemmel.
atti64
2024. április 23. 12:40
EZT A PUFAJKÁS PATKÁNY MIÉRT NEM DÖGLIK MÁR MEG??????????????,
Libakergető
2024. április 23. 12:39
Henrik bácsi pedig egy niemand, csak a komcsi elvtársai futtatták, mert politikailag megbízható elvtárs volt. Tudásánál, már csak a szerénysége nagyobb, pont mint a feje!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!