A Mi Hazánk főpolgármester-jelöltje: Gyurcsányékig érhetnek a Lánchíd-botrány szálai (VIDEÓ)

2024. január 24. 21:39

Grundtner András szerint a Lánchíd-ügy kísértetiesen hasonlít a Demszky-korszak nagy visszaéléseire.

2024. január 24. 21:39

Ahogy korábban a Mandiner is megírta Sikkasztásról is szó lehet Vig Mór ügyében a Lánchíd-pénzek körül. Az ügyben a rendőrséghez fordult a közérdekű bejelentéseiről ismert Tényi István és a korrupció lehetőségének felmerülése miatt vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezte Brenner Koloman, a Jobbik főpolgármester-jelöltje is.

Ezt is ajánljuk a témában

A botrányos üggyel kapcsolatban Grundtner András, a Mi Hazánk Mozgalom főpolgármester-jelltje volt a HírTV stúdiójának vendége. Grundtner a műsorban hangsúlyozta: itt olyan magas politikai szereplők lehetnek érintettek, hogy igenis helye van a vizsgálóbizottság felállításának, amit a Mi Hazánk mozgalom támogatni is fog. 

Ezt is ajánljuk a témában

Velkovics Vilmos műsorvezető felvetésére, hogy látni-e bármi hasonlóságot a korábbi ügyekkel, a politikus elmondta, a Demszky-éra óta a baloldal, minden egyes nagyberuházásnál, amikor közpénzt költ el, olyan szövevényes büntetőügybe keveredik, ami olyan, mintha egy büntetőügyi szeminárium jegyzőkönyvét olvasná. A politikus úgy látja, szerinte Gyurcsány Ferenc irányítja a Városházát, a főpolgármester pedig nem más, mint egy embléma a motoháztetőn, így nagyon valószínű, hogy a DK-ig ér ez a szál. 

Nyitókép: Karácsony Gergely Facebook-oldala/RUZSA RANIA

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bodrigyuri
2024. január 24. 23:56
Zsííír! Ahogy a providentes végrehajtó mutyi kubatovig.
Szutykok
2024. január 24. 22:34
A városháza majdnemeladása nemügy is mekkora sikersztori volt:DDD Most meg a Lánchíd sikeres felújításával égeti magát a ciganyhorda:DDD
Szutykok
2024. január 24. 22:28
A mihasznás ciganyszar is gyorsan felnyalta a legújabb illibernyák propaganda taknyot:DDDDD
westend
2024. január 24. 21:46
tényleg, és a szemlőhegy kussol is napok óta. Persze lehet hogy csak a ferkót kínozza a mája..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!