Zsoldosok krokodilkönnyei

2023. december 20. 09:11

Műbalhé az egész.

2023. december 20. 09:11
Pilhál Tamás
Pilhál Tamás
Magyar Nemzet

David Pressman megfélemlítőnek nevezte a ki sem hirdetett törvényt. A birodalom helytartója már most tudja, hogy az lesz. »Amennyiben ez a törvényjavaslat a független civil társadalom és a médiaszervezetek kriminalizálására és/vagy megfélemlítésére irányulhat, az nagyon veszélyes. Remélem, hogy Magyarország nem ezt az utat választja« – intette a magyarokat az idehelyezett ember. Ha valakinek, hát neki tényleg nem illett volna megszólalnia: az ő hazájában a miénknél jóval szigorúbb ügynöktörvény szabályozza az idegenből finanszírozott szervezetek sorsát. Arrafelé a mindenkori elnök politikai kinevezettje, a legfőbb ügyész dönt róla egy személyben, kénye-kedve szerint, melyik ügynökcsapat működhet és melyik nem. Nálunk ehhez képest a Szuverenitásvédelmi Hivatalnak nem lesznek hatósági jogosítványai, bírságot sem szabhat ki, s nem szánthatja be Soros ügynöklerakatait (sajnos).

A foghullajtott bolsevikok fedőszervezete, a Magyar Újságírók Országos Szövetsége is kínlódott egy sort. Ők tudni vélik: a jogszabály nem a magyar szuverenitás védelméről, hanem a megfélemlítésről szól. A szuverenitásvédelmi történések Kabul Rózsájának is az elevenébe vágtak. Szabó Tímea közölte, hogy a kormány gyakorlatilag saját maga ellen nyújtotta be a törvénycsomagot. Szerinte Magyarország biztonságára a kínai és az orosz befolyás jelent veszélyt – nem az amerikai, dehogy. (Érdekes, mikor olyasvalaki értekezik külföldi befolyásról, aki 2001-ben a Harvard Egyetemen vezetett kutatást Afganisztán újjáépítéséről, majd a már szétbombázott országban az amerikai bábkormány fölállításában segédkezett. Átlagos, hétköznapi foglalatosságok.)

Tanulságos figyelni a tiltakozókat. Megint ugyanaz a néhány arc, név. Még se törvény, se hivatal, de már vonaglanak. Úgy tesznek, mintha bármi félnivalójuk lenne egy adatokat gyűjtő, elemző, a kormánynak javaslatokat tevő hivataltól. Műbalhé az egész. Krokodilkönnyeik azt célozzák, hogy a Nyugat újabb ürüggyel pellengérre állíthassa hazánkat, további nekünk járó pénzeket sikkaszthassanak el Brüsszelben.

– Én biztatom őket továbbra is, hogy szólaljanak meg. Mert ez önfeljelentés. Hát azok szólalnak meg, akik eddig ezt a pénzt kapták. Azok szólalnak meg, azok tiltakoznak, akik ebből élnek. Akik – mondjuk ki egyenesen – zsoldban állnak. Tehát most ez a zsoldosok tiltakozása. Hát ennél szebb önvallomást nehéz elképzelni, elárulják saját magukat – fogalmazott a minap Orbán Viktor miniszterelnök. Magunk sem mondhattuk volna szebben.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kötter Tamás

Facebook

Idézőjel

A magát nagykövetnek álcázó politikai aktivista netán „elosztópontokat” keres.

 

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Haramia
2023. december 21. 09:29
"A foghullajtott bolsevikok fedőszervezete" - nagyon jó. A maguk állította szellemi kerítés (funkcióra barikád lenne) mögül ugatnak. Ki lehet tenni a táblát: a kutya nem harap. Csak lábhoz jár.
Krupp Skya
2023. december 20. 14:12 Szerkesztve
"FeketeFehér 2023. december 20. 11:32 Azért jó, hogy Pilhál Tamás ostoba, mert ostobaságokat ír ostobáknak. :))))" Fekete fehér elvtárs azért ti sem szakadtatok bele a gondolkodásba az ÁVH-nál ha csak a körömletépéseteket, a földelvételeiteket és az egymás akasztásaitokat t nézem.
iimre
2023. december 20. 11:33
"Azok szólalnak meg, azok tiltakoznak, akik ebből élnek. Akik – mondjuk ki egyenesen – zsoldban állnak. Tehát most ez a zsoldosok tiltakozása. Hát ennél szebb önvallomást nehéz elképzelni, elárulják saját magukat – fogalmazott a minap Orbán Viktor miniszterelnök." "Mindig az kiabál, akinek a háza ég" — gyönyörű nyelv a magyar, nem? ;)
FeketeFehér
2023. december 20. 11:32
Azért jó, hogy Pilhál Tamás ostoba, mert ostobaságokat ír ostobáknak. :))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!