Budavári balhé

2023. december 15. 10:56

V. Naszályi Márta módszeresen megkárosította a budavári kerület lakóit.

2023. december 15. 10:56
Pilhál György
Pilhál György
Magyar Nemzet

„Fegyelmi eljárásban marasztalta el az I. kerület polgármesterét az önkormányzat képviselő-testülete. Megállapították, a párbeszédes V. Naszályi Márta minden eszközzel akadályozza a képviselők munkáját, tájékozódáshoz való jogukat, megszegi a tisztségéből eredő kötelezettségeit, ráadásul a törvénysértésektől sem riad vissza. A Fővárosi Kormányhivatal már több alkalommal is törvényességi felhívást tett a visszásságok kapcsán. (A kiszabott bírságok összege milliós nagyságrendű.) Az is elhangzott, polgármester asszony módszeresen megkárosította a budavári kerület lakóit, miután képviselő-testületi határozatok egész sorát nem hajtotta végre. A testületi határozat értelmében húsz százalékkal csökkentik V. Naszályi Márta illetményét – ami így is egymillió fölött marad.

(Mindeközben Karácsony Gergely főpolgármester a Városházán felfüggesztette a fővárosi önkormányzat éppen zajló ülését, hogy a testület baloldali részlege föllátogathasson a Várba, így biztosítva támogatásáról a koncepciós eljárást emlegető polgármester asszonyt.)”

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tehetős Totó
2023. december 16. 06:21
N(agyon) aszályos lehet a nemi életed, ha erre a butuskára bux...
Lajoss
2023. december 15. 22:11
Gyurka,te is tudod,hogy hazugság az egész. téged ezért fizetnek,mocskos bértollnok vagy.🤮
gekk
2023. december 15. 18:48
Pilhike meg módszeresem hazudik. Bármit. Pénzért.
Gullwing
2023. december 15. 12:52
És még a cukrászda kapcsán a zsarolási biznisze még ezután jön.... Börtön lesz a vége a libcsinek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!