Ujhelyi István: Az ellenzéki front 2022-ben választást fog nyerni

2021. február 24. 21:08

Az MSZP-s politikus az uniós mentőcsomagról is beszélt az ATV-ben.

2021. február 24. 21:08

„Akkor önök végül is azt a munkát kívánják elvégezni, amit amúgy is el kell végezni a kormánynak. Miért?” – hangzott el a kérdés az ATV műsorában. „Azért, mert a kormány meg fogja spórolni. Ismerjük ezt a kormányzatot” – felelt Ujhelyi. A Marshall-segélyhez viszonyította az EU-s mentőcsomagot, de erről Magyarországnak nem szabad lemaradnia, ezért a pénzhez kötött feltételeket ő maga teljesíti.

Állítása szerint objektív leveleket küldenek Komjáti Imrével minden egyes szakmai szervezetnek, érdekképviseletnek, melyben javaslataikat kérik, hogy mire költenék az 5400 milliárd forintnyi európai újjáépítési forrást Magyarországon.

– jelentette ki az MSZP európai parlamenti képviselője.

A műsorvezető a következő szavakkal biztatta interjú alanyát: „Tessék hatalomra kerülni! Mindaddig amíg a Fidesz van kormányzati pozícióban, addig őt megilleti az a jog, hogy a rendelkezésre álló forrásokat úgy ossza el, ahogy ő (...) mert erre kaptak felhatalmazást.”

Ujhelyi: „Az ellenzéki front – ahogy én hívom magunkat – 2022-ben választást fog nyerni, csakhogy addigra az Európai Bizottság és a Magyar kormány között megkötődik az a szerződés, hogy mire tudjuk elkölteni ezt az irdatlan pénzt.” 

Nem idegen kijelentés ez, február 18.-án Fekete-Győr András fogalmazott meg hasonló prognózist, erről itt írtunk.

 

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Atilla
2021. február 26. 06:01
Éjjel nappal azon dolgoztok az egész bandátokkal együtt,hogy Magyarország ne jusson semmiféle támogatáshoz ! Így nem is nagyon kér a kormány semmit ettől az EU-tól és akkor az a bajotok,hogy miért nem kér ? ! Hitvány sz@rházi az egész bagázs ! ! !
Magnólia
2021. február 25. 13:51
Mint a Hazafias Népfront, ahol csak egy szem jelölt volt. A ti hat-hétpárti formációtok olyan mint az üzemi ebédnél volt a leves, vagy az iskolai menzán a 60-as években amibe minden sz@rt belefőztek.
nyugalom
2021. február 25. 13:19
A zsidó kunbélák!
forsteandretredjemann
2021. február 25. 13:12
Aztán jön a fronthatás: - Permanens válságkezelés alapú megszorító gazdaságpolitika visszatérése. Amihez kell persze a permanens válság. - A munkát büntető többkulcsos adók elkerülése miatt újra leeső állami adóbevételek. - A szlovák gazdasági csoda újraindul a terhek elől újra kimenekülő magyar kkv szektornak köszönhetően. Most talán a románok is jól járnak. - Az EU-s pénzeknek ötlet és hozzáértés híján újra csak töredékét lesz képes lehívni a magyar kormányzat. - Pár év alatt devalválódnak és inflálódnak a bérek. - Az állam megint azokat fogja feltétel nélkül segélyezni akik nem sok vizet zavarnak, cserébe nem is kérnek sokat. És persze a segély mértéke megint csak a kiszolgáltatottságg fenntartására lesz elegendő. Ösztönözni semmi hasznosat nem fog. - A közműszolgáltatók reprivatizációja miatt újra az európai rezsiár élmezönybe kerül Magyarország. Talán újra lehet Európa legdrágább autópályája az M1 is. Példaképpen persze felhozzák majd Texas mostani helyzetét ezzel igazolva, hogy a fejlett USA-t sikerült megközelíteni. - Sok korrupcióellenes liberáldemokrata ikonról ki fog derülni, hogy a lelkesedés addig tart amíg közel nem lehet kerülni egy jó kis zárt vagy meghívásos pályázathoz mint az SZFE. Egy Mészáros helyett megint több lesz. - Újra stagnáló, kívülről finanszírozott gazdaság - Újra folyamatos birodalmi kötelezettségszegési eljárások a magas hiány miatt. - Pénz helyett a népnek valami jó kis folyamatos BLMBTQmetoo kampány. Esetleg mecsetépítésekkel és eminens módon túlteljesített kvótákkal. Ami megint pont az ellenkező hatást váltja majd ki. Az étel helyett ideológia az éretlen tömegek földhözragadt éretlensége miatt mindig és mindenhol sikertelen. -stb, stb, stb. A front okozta panaszokat a most független kormánykritikus de akkora már újra független kormánypárti megmondóemberek megint nem lesznek képesek csökkenteni. Pár év múlva Orbán vagy megváltóként tér vissza és miniszterelnökként meg majd nyugdíjba; vagy olyan érkezik helyette aki a ballib hősökben komoly Orbán-nosztalgiát fog kelteni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!