ORFK: Gy. Tamás megbízásából ölhették meg Fenyőt

2019. június 28. 15:07

A rendőrség lezárta a Fenyő-gyilkosság ügyének vizsgálatát.

2019. június 28. 15:07

A rendőrség lezárta a Fenyő-gyilkosság ügyének vizsgálatát – jelentették be pénteken a rendőrség honlapján. A megalapozott gyanú szerint Gy. Tamás megbízásából P. Tamás szervezte meg, illetve adott utasítást Fenyő János megölésére, amelyet Jozef R. hajtott végre – írták.

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának közleménye szerint egy csaknem 22 évig tartó eljárás fejeződött be. A 2017-ben újraindított nyomozás során a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kutatásokat és lefoglalásokat hajtott végre Magyarország és Németország területén, számos szakértői véleményt szerzett be, 75 embert hallgatott ki tanúként – ismertették. 

Az NNI csütörtökön megküldte a Fővárosi Főügyészségnek a Fenyő János sérelmére elkövetett emberölés felbujtóira vonatkozó nyomozás iratait – közölték.

(MTI)

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amarna
2019. június 30. 07:08
Csak nem kiderült a vaj a füle mögött???????? Sajnos megússza mint a szemkilövető,a háborodottdemszkiapó,a ceglédigyerek,,,,stb
VakzKommondor
2019. június 29. 14:21
Ez hirtelen kiderült, jajj de érdekes. A pintér olajszőkítése mikor lesz terítéken? Tiborcnak visszabobtatják a gazdasági épületeit Alsóösrsön?? Tűkön ülök
Jason Bourne
2019. június 29. 06:48
Csak 22 évig tartott az ügy. Lassú munkához idő kell.
Vadakat terelő juhász
2019. június 28. 23:04
Csak el ne meneküljön Azerbajdzsánba
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!