Kikaparták Sorost a Koloskából

2017. szeptember 30. 19:20

A balatonfüredi Koloska-völgynél valaki kikaparta a völgy és a Jókai-kilátó rendbetételét finanszírozó Soros Alapítvány megnevezését. A német nyelvű szövegváltozathoz nem nyúltak hozzá.

2017. szeptember 30. 19:20

(Fotó: olvasónk, aki annyit üzen a kép mellé: „szeressük egymást, gyerekek”)

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2017. október 02. 19:52
Hát igen mindig tudtuk, hogy a Soros Alapítvány támogatja a szemétszedést, manapság is, csak migrációnak nevezik. Megjegyzem, olyan iskola, hogy Széchenyi szakközépiskola füreden már rég nincs, ahogy a Koloska is szemetes, hiába volt ott hulladékgyűjtés akkor, és azóta is ezerszer. Túl sok a szemét. Erről jut szembe a szeressük egymást, gyerekek szlogen feltüntető kedves mandiner olvasó: Balatonfüred pár éve a gazdagok, ezen belül a gazdag liberálnácik egyik igen kedvelt gyűjtőhelye lett, költik a millióikat drágábbnál drágább ingatlanokra a nagy szegénységben, de mi azért szeressük ezeket a mocsok patkányfajzatokat.
polnemkor
2017. október 02. 10:00
Megnéztem a fotót. Ez egy hír??? Nemá'.
brekker
2017. október 01. 19:02
Olyan jól kikaparta valaki, hogy pont kiemelten látszik.
zazriveczazseni
2017. október 01. 18:44
A pápa is Soros embere. https://888.hu/article-ferenc-papa-a-migransokat-a-remeny-harcosainak-nevezte?source=hirkereso Priskin is Soros embere,eltiltatja magát nehogy tovább jusson a válogatott. Navracsics is Soros embere, letagadja a nyilvánvalót. Mindenki Soros embere akinek más a véleménye.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!