Így tart majd nagygyűlést a Fidesz

2014. március 10. 09:28

Várhatóan március 29-én, szombaton tartja választási nagygyűlését a Fidesz – tudta meg a Magyar Nemzet. A helyszín a Hősök tere lehet, ahol Orbán Viktor is beszédet mondhat. A nagygyűlést az aktuális, aznapra tervezett Békemenet után rendezhetik meg.

2014. március 10. 09:28

Március 29: Békemenet, majd Fidesz-nagygyűlés Orbán Viktorral. Ez lehet a Magyar Nemzet szerint a Fidesz választások előtti seregszemléjének menetrendje. A lap emlékeztet arra a 2013. október 23-i nemzeti ünnepen Orbán Viktor a Hősök terén jelentette be a nem hivatalos kampány kezdetét. „Be kell indítanunk a gépezetünket, hadrendbe kell állítani csapatainkat, éppen úgy, ahogyan 2010-ben tettük. Készülődjetek, most befejezhetjük azt, amit ’56-ban elkezdtünk – mondta októberben a kormányfő a Hősök terén” – mondta akkor a kormányfő.

A Magyar Nemzet arról is ír: a kormányzó pártszövetség mintegy száz politikusa kezd most országjárásba a kampány hajrájában.

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Himalája
2014. március 10. 13:40
Ukrajna is követi a Magyar nemzeti bank példáját és a napokban az Ukrán ideiglenes államfő írta alá az ország aranytartalékának eladását az USA-nak. Állítolag 36 tonna aranyról van szó. http://alles-schallundrauch.blogspot.se/2014/03/goldreserve-der-ukraine-bereits-ausser.html
lacika001
2014. március 10. 12:57
Hajjaj, lehet majd egyre jobban rettegni a szociknak, mert ők csak álmodoznak ilyen támogatottságról :)
Motivince
2014. március 10. 11:54
Széles gáborkától. Ő egyedül csinált több tizezer munkanélkülit, tönkretéve az Ikarust és a Videotont. Ő pedig szegény feje milliárdos lett. Hogy is van ez? Tönkrement cégek tulajdonosa hogyan lesz millárdos ??? ebben az országban semmisem lehetelen aprópó Az egyetemi és középiskolai diákvezetőket mikor tünetik ki? Rohadt, hájasok, vén posztkomcsik most nyilas ruhában..nem volt még elég A következő békemenet a börtön felé fog indulni Gondolom, ezek után mindenki számára világos a Békemenet valódi funkciója…
Motivince
2014. március 10. 11:12
Békemenet CUSI ért oszt jó napot János akkor tévedt meg, amikor szocialista párttag volt. Most már becsületes magyar ember, akit meg kell védeni a fenyegetésektől Cusi vasárnap jelentette be, hogy a szocialistákat leleplező könyve miatt megfenyegették halálosan Szabó Szőke Feri, a Fideszszékház védője kijelentette Át tudom érezni a börtönből szabadult emberek problémáit, hiszen magam is végigjártam a társadalmi visszailleszkedés rögös útját. Éppen ezért Jánost tiszteletbeli őrző-védőnek fogadtuk, és ha kell, bárkitől megvédjük. és Emlékszem Zuschlagra. Valójában azért szorították ki az MSZPből, mert ő már 2004-ben is a rezsicsökkentést szorgalmazta
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!