„A politika hozta, a politika viszi”

2016. április 07. 18:03

Százhalombattaiakat kérdezett a vs.hu arról, hogy le kellene-e mondania Kiss Lászlónak – ami csütörtök délután meg is történt.

2016. április 07. 18:03

A vs.hu által megkérdezett idős nénik szerint Kiss Lászlónak le kell mondania, több férfi viszont azon az állásponton volt, hogy nem kell már elővenni, ami 55 éve történt, mert Kiss magkapta a büntetését és azóta sokat tett az országért. Olyan néni is akadt, aki nem hallott a nemi erőszak-ügyről.

Aki odahelyezte annak idején, az pontosan tudta, hogy mi történt a múltjában. Én úgy gondolom, hogy ha mennie kell, akkor úgy megy, ahogy jött: a politika hozta, a politika viszi. A kérdés inkább az, hogy mennyire normális dolog az, hogy a politika tud hozni és tud vinni embereket és ha hozza, akkor miért hozza, és ha viszi, akkor miért viszi” – fejtette ki egy fiatalember a sportuszoda előtt. 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bölcsuhú
2016. április 08. 18:54
Nem csodálkoznék rajta, hogy az ügy szereplői közül ma már csak Kiss élne! Erre várhattak a karaktergyílkos patkányok. Különben meglepő és érthetetlen lenne, hogy a másik két tettes miért nincs megkeresve (sőt az arcuk is ki van takarva az egyik sz.lapban!).
wartog
2016. április 07. 21:36
hitvány, ócska világ ez, hitvány, ócska emberekkel!
wartog
2016. április 07. 21:06
Imádom a szexet, de el sem tudom képzelni, hogy megerőszakoljak egy nőt.De nem ez a baj, hanem a MINTA! Milyen mintát képvisel aki állat módjára ledarál egy nőt?Mit mond ez a világnak, a fiataloknak???És ez az ember vezető!Ahogy a másik is. Aki 25 milliót adott állítólag, Tasnádi szerint egy ember meggyilkolására.Ez mi?Ezt hogyan lehet?Mindenki ilyen? Ez így helyes? Ilyennek kell lennie egy fiatal embernek? Ki kell nyírni aki útban van?
2016. április 07. 20:41
Új nevet kell feltetetni az uszodára: HÁROM AZ EGYBEN névvel!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!