Több ezren vonultak a hazugsággyárhoz

2022. december 09. 21:59

Eredmény persze ma még nem lesz, mert továbbra sem fognak tanárokat és diákokat beengedni.

2022. december 09. 21:59
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Ki mondta, hogy esőben nem lehet tüntetni? Több ezren vonultak a hazugsággyárhoz, főleg diákok, de persze tanárok és öregdiákok is.

Eredmény persze ma még nem lesz, mert továbbra sem fognak tanárokat és diákokat beengedni és a »híradó« persze azt mondja, hogy ők már hetvenszer beszámoltak a tanárok követeléseiről -persze, ahogyan ma is, amikor a »dollárbaloldal« áll a Tanítanék mozgalom mögött című »tudósítást« is leadták- így jön ki a 70-es szám.

A sokezer ember mellett sok százezren nem jöttek el olyanok, akik pedig tudják, hogy amíg a propaganda gépezet létezik, addig a hatalom joggal magabiztos. És különösen joggal magabiztos addig, amíg a többség elhiszi azt a tévedést, hogy ezekre nem lehet hatni.

De nem lesz ez mindig így. Azok a diákok, akik ma 6 fok hidegben és zuhogó esőben kivonultak, sokkal többet tettek a »tüntikézésnél«: tanították a felnőtteket.”

Nyitókép: Hadházy Ákos Facebook-oldala 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jooee
2022. december 10. 15:04
Azt sajnálom, hogy nem vették el a teljes képviselői juttatását. Ezért nagyon kár fizetni egy ilyen tróger hazaárulónak a tisztességes magyarok zsebéből! - Max. egy 2 m-es kötélre áldoznék!
istvanpeter
2022. december 10. 15:02
Ez már nem fog meggyógyulni, ami egyúttal a pszichiátria csődjét is jelzi.
Peppa
2022. december 10. 12:29
Mi lesz a következő, lódoktor? Odaláncolod magad egy szögletzászlóhoz?
Dunhill67
2022. december 10. 12:01
"Több ezren"....jó volt az néhány száznak is te ragyás zsidó...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!