Azér sztrájkolnak, mert nem akarnak dógozni!

2022. október 16. 06:47

Pont a tanárok szövegelnek, akik még a szemetet se vitték el?

2022. október 16. 06:47
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Azér sztrájkolnak, mert nem akarnak dógozni! Mi bezzeg tisztességgel, becsülettel végigolvastuk a Népsportot a munkahelyen, de volt, hogy a fél gyárat is hazavittük a táskában, mert mi még tudtuk, hogy mi a kötelesség és a fusizás! Pont a tanárok szövegelnek, akik még a szemetet se vitték el, ott álltak a teli kukák napokig, de azért degeszre keresik magukat és nyáron se kell tanítaniuk? Látszik, hogy ezt a mai fiatalságot ezek tanítják. Mi még rendesen viselkedtünk a május elsejei felvonuláson, aki így beszélt volna, mint ezek, kapott volna a tanártól egy hatalmas fülest, aki meg ilyeneket írt volna a táblára, elvitte volna a rendőr. Akkor még volt rend. Nem is voltunk ilyen pimaszok a hatalommal, a kólásbortól is csak este rúgtunk be, és a tripperrel is elmentünk az orvoshoz! El lehet menni dógozni! Bárcsak ez az összes kommunista taknyos elmenne nyugatra, ahova valók, kábítószerezni meg átoperáltatni magukat, és mi békésen itt maradhatnánk egyedül a drága Orbán Viktor miniszterelnök úrral meg a tizenötödik havi nyugdíjjal! Mert miénk ez az ország már vagy hetven éve! De majd jönnek az oroszok november negyedikén, és jól kaptok a pofátokra, de szép lesz.”

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dénia
2022. október 17. 10:02
Természetesen senki nem mondja, hogy azért sztrájkolnak, mert nem akarnak dolgozni. Bár amikor azt hangoztatják, hogy milyen iszonyatosan megterhelő plusszmunka azt a nyavajás portfóliót saját magukról, meg a munkájukról megcsinálni, azért elgondolkodik az ember.
Dénia
2022. október 16. 20:55
Ez nagyon jellemző a büdöskomcsikra, hogy a saját közönségüknek azon túl, hogy megtiltják a másikoldali média fogyasztását, ők mondják meg, mit gondol a jobboldal. Undorítóak.
amca
2022. október 16. 17:42
A komcsi tanárok különlegesek. A japcsi hajléktalan elviszi az első kukáig. a japcsi B közép kitakarítja maga után a lelátót. A komcsi tanár erre nincs kiképezve. Az állibsi tanerő csak tüntetni képest. Természetesen a Balgarszka Krava oldalán.
fintorman
2022. október 16. 16:01
Megint egy harmatgyenge trollkodás az éttermiséginktől.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!