Újabb szankciópárti politikus bukott meg, Liz Truss

2022. október 20. 15:23

Nem tűnik fel ezeknek a politikusoknak, hogy valahogy nem igazán éri meg nyomatni a szankciókat?

2022. október 20. 15:23
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Facebook

„Újabb szankciópárti politikus bukott meg, Liz Truss. Nem tűnik fel ezeknek a politikusoknak, hogy valahogy nem igazán éri meg nyomatni a szankciókat?”

Kapcsolódó

Lemondott Liz Truss brit miniszterelnök
Truss mindössze 44 napig volt kormányfő. Bővebben is érdekel...

Truss mindössze 44 napig volt kormányfő.

Nyitókép: MTI/EPA/Brit parlament sajtóosztálya

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kecsketenyeszto
2022. október 23. 20:51
Ez a szankciópárti mikor fog végre megbukni? https://www.youtube.com/watch?v=4KxvtmR-W2s
Kickbox
2022. október 22. 23:10
Bayer Zsolt, Te is a magyar adófizetők pénzén éled a semmirekellő életedet. Egy normál társadalomban téged a 8 általánost végzettek szeretnének. Mikor dolgoztál legutóbb? Az, hogy az adófizetők pénzén ostobaságokat irogatsz nem újságírás, ugye tudod? Szerencsére itt a butaságod sok követőre talál. A te rajongóid annyira intelligensek mint te magad, legyél büszke rájuk. Zsoltika a "fehérjehalmaz".
foldizs
2022. október 20. 20:40
"Oroszország nem fogja megtámadni Ukrajnát, ezt egy hülye is tudja" szakértő Zsoltit hallották
LancelotDuLac
2022. október 20. 20:30
Újabb fasiszta diktatúra ment tönkre a szankciók miatt - juhéééé! xDDDDDDDDDDDD - ezt a hülye is tudja Zsolti, hát még te! Becsődölt Putyinék legnagyobb szövetségese az EU-s szankciók miatt...Nem tudják fizetni adósságaikat. Fehéroroszország bejelentette, nem képes fizetni külföldi adósságait az EU és az Egyesült Államok által bevezetett szankciók miatt, a Világbank hétfőn közölte, hogy a Fehéroroszországnak nyújtott összes hitelt azonnali hatállyal "nem teljesítő" státuszba helyezte. (reuters) https://www.reuters.com/world/europe/belarus-says-it-is-unable-pay-off-debt-due-sanctions-2022-10-19/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!