Szorongással, tágra meredt pupillákkal nézzük felbolydult világunkat

2022. szeptember 07. 09:04

Istenünk, segíts ezt az önsorsrontó, indulatokkal teli világot megnyugtatni.

2022. szeptember 07. 09:04
null
Máthé Zsuzsa
Máthé Zsuzsa
Facebook

„Mi pedig szorongással, tágra meredt pupillákkal nézzük felbolydult világunkat, tekergetjük a rádiót, lessük a tévét, kattintgatjuk az internetet és pörgetjük a közösségi híreket. Eközben erősödik az érezés bennünk, hogy egyre tehetetlenebbül sodródunk valami láthatatlan erő nyomására egy ki tudja miféle sötét mélységekbe rántó, félelmetes örvénybe.

Istenünk, segíts ezt az önsorsrontó, indulatokkal teli világot megnyugtatni. Tudunk ám mi ennél szebbek, jobbak, okosabbak, szerethetőbbek is lenni!

De most igazán nem tudjuk, mit cselekszünk…elvesztettük józanságunkat és az irányt, amely Feléd tartva tud csak e földi világban járható úttá lenni talpaink alatt.

Add, hogy felismerjük békítő szándékodat, csendesítő üzeneteidet, a Tőled jövő, nem emberi érdeklogika mentén kimódolt, igaz megoldásokat.

Tégy hallóvá minket üzenetedre!”

Nyitókép illusztráció. Fotó: Szent István Intézet

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
simonvitéz
2022. szeptember 07. 11:38
Ámen. A remény hal meg egyre távolabb úszik.
útonjáró
2022. szeptember 07. 11:20
"Na és miért nem segít meg az öreg?:) szadista kukkoló talán? Pedig neki egy gondolat lenne csupán." semmit sem értesz... és mindig ezek a leghangosabbak...
ujferi
2022. szeptember 07. 11:06
Nem kell részt venni a saját átverésünkben.
csulak
2022. szeptember 07. 11:04
nem kell nezni es hallgatni a sok dezinformaciot, hanem szepen epiteni kell az Orszagunkat !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!